fbpx Skip to content

Megérkezett a legújabb frissítése az Apple alkalmazásboltjába a British Academy Video Games Awards győztes játékának, a Cut the Rope-nak, és az eddigi 275 pálya mellé most újabb 25 kihívást kapunk. A Spooky Box-ban a téma és a zene mellé egy új karakter is érkezett, ami nem más, mint a szellem. A pályákon a szellemek most kivételesen nem ijesztgetés céljából vannak jelen, hanem ők lesznek a segítségünkre, mégpedig úgy, hogy képesek átváltozni buborékká, rugóvá, vagy épp amire szükségünk van. Amint megérintjük, már át is változik.

Újdonság még a “Superpowers”, ami az Experiments-ben debütált és most már itt is elérhető. Ez egy segítség azoknak a játékosoknak, akik elakadtak volna menet közben és szeretnék teljesíteni az adott pályát. Hasonló, mint az Angry Birds-ben a Mighty Eagle, de jöjjön egy jópofa videó, amely bemutatja nekünk, hogyan is működik az egész.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=KSh_fhcV7tg]

Érdekességként még annyi, hogy ha alkalmazzuk a Superpowers-t, akkor megjelenik egy negyedik kék csillag, tehát megnő ezzel együtt a megszerezhető csillagok száma is. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem így is elég hamar végigjátszható egy doboz, kár lenne felgyorsítani a folyamatot. Nyilván az Angry Birds-ben jól jön a Mighty Eagle, de szerintem a Cut the Rope-ban felesleges ez az opció, elvész a játék varázsa.

Legvégén pedig jöjjön a Spooky Box-ról a videó:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=pEz-K6Bfqjc]

[appstore id=”380293530″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment