fbpx Skip to content

Már elérhető a Ustream új alkalmazása és egyben új szolgáltatása is. A Broadcast For Friends, vagyis rövidebb nevén BFF a Facebookot veszi célba. A Ustream segítségével élőben közvetíthetünk 1-1 eseményt barátainknak, vagy akár szabadon bárkinek.

 

Miután letöltöttük az ingyenes alkalmazást, rögtön bejelentkezhetünk vele Facebook-ra, majd ezután néhány beállítást adhatunk meg. Többek között azt, hogy kik láthatják a videóinkat, illetve hogy a Facebook elmentse-e azt automatikusan. Sajnos ennél többet nem adhatunk meg, például arra sincs lehetőség, hogy milyen minőségben közvetítsünk, amit viszont a rendes Ustream app viszont tud.

 

A BFF appba beleépítettek pár mókás instagram-jellegű filtert is, amik az online videó alatt is megjelennek. Hasznosnak nem mondanám őket, de legalább már ilyen is van.

A közvetítés indítása után rögtön megjelenik egy videó poszt a Facebook Timeline-on, amit a megadott beállítások alapján nézhetnek az ismerőseink. Végeredményben nem egy rossz alkalmazás, azonban van még mit fejlődnie. Kellemes szórakozást mindenkinek. 🙂

[appstore id=”551019882″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. az iphonera nem ment semmit? egyből online?

  2. Hé srácok! Akkor Szeptember 12.-én élőbe nyomathatnátok erről a bemutatót!


Add a Comment