fbpx Skip to content

Most kaptam a hírt Handrástól, hogy a hétvégére, pontosabban most szombatra esik az XMS Fashion Street-i bolt nyitása. Handrás rekord idő alatt hozta össze a boltot, amiről már korábban írt is. Érdemes nála elolvasni ezeket a cikkeket, hogy azért egy Apple bolt nyitása nem a legkellemesebb élmények közé tartozik. De erről tényleg olvassatok el az ő gondolatait:

A nyitásról

Most szombaton, augusztus 25-én délután 1 órától startol az XMS Fashion Street Premium Reseller.

Mivel készül Handrás?

  • 10 százalék kedvezmény mindenre az iPhone kivételével. iPhone-t szerintem már egyébként sem érdemes venni, meg hivatalosan úgysem árulják az APR boltok, viszont minden másra 10 százalék kedvezményt adunk, legyen az iPad, MacBook Air, Mac mini, iMac, MacBook Pro, vagy bármilyen Apple vagy Third Party kiegészítő. És igen, lesz egy rakat Retina Displayes MacBook Pro is, ezekre is érvényes lesz a 10 százalék. Lesznek új termékeink is, amiket eddig nem forgalmaztunk, Dension cuccok, Power & Willkins és Bang & Olufsen kihangosítók, meg egy csomó új kiegészítő, felsorolni sem tudom, majd úgyis látjátok a boltban ezeket.
  • Planet Sushi: 1000 forintos kupon, ha szereted a Sushit, ezt majd a mi hostesseinktől kérd. Ők is közel vannak, mindössze 50 méterre az XMS-től.
  • Fridays: 1000 forintos kupon, ezt is a mi hostesseinktől. A Planet Sushi mellett.
  • Nanuska: 10 százalék bármikor levásárolható bón, ha egy Nanuska tokot szeretél az új gépednek. Ezt majd a számla mellé adjuk vásárláskor. A csajod szeretni fogja, mindössze pár boltnyira az XMS-től.
  • Starbucks: Ingyen kávé mindenkinek, hamár úgyis ott vannak mellettünk egy boltnyi távolságra.
  • Canon: Fotókat csinálnak a sorban és egyből ki is nyomtatják, Canon táskában kulcstartós-számológép+nyakpánt (200 db), minden Mac vásárlása esetén 50%, minden iPad vásárlása esetén 30% kedvezménnyel vásárolhatnak Canon PiXMA MG3150W multifunkciós nyomtatót.

Miért a Fashion Street-en?

Sokan kérdezték, miben lesz más ez a bolt mint a többi V2 designnal épült APR bolt. Nos gyertek el hétvégén, sétáljatok egyet az utcában, meg a környéken, kössétek össze az új Mac beszerzését egy jó ebéddel, és mindenki érteni fogja, miért beszélek folyton a hangulatról.

Vásárolj és csekkolj a boltba! 

Akinek jó a szeme, az kiszúrhatta az Angelday által készített videóban, hogy volt ott egy XMS logós iPhone 4-4S tok, ilyet is fogunk osztogatni az első száz iPhone-nal rendelkező vásárlónknak emlékbe. Nem kell érte tenni majd semmit, ha ott az iPhone a kezedben és becsekkolsz a boltba, a hostess lányok azonnal a kezedbe adják.

Tehát mindenképp érdemes eljönni, mi is ott leszünk. Igyál meg egy kávét velünk, vagy az XMS csapatával! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. De jó, hogy tegnap vettem meg az Airportom. 🙁

  2. Később nem lehet majd venni XMS tokot? 😀

  3. Zsír! Sok sikert innen Párizsból Handrásnak és jó szórakozást a közönségnek – bonne chance et amusez-vous !


Add a Comment