fbpx Skip to content

Ma reggel találtam ezt az alkalmazást, mellyel TiltShift videókat készíthetünk. A TiltShift-nek a lényege, hogy úgy mossuk el a felvételt, ami lehet persze egy kép vagy egy videó is, hogy olyan legyen, mintha egy kis makett várost vagy helyet látna az ember. Ezek egyébként bizonyos esetekben rendkívül látványosak lehetnek. A TiltShift Video alkalmazással a nevéből adódóan is TiltShift effektet rakhatunk a már meglévő felvételünkre, vagy létrehozhatunk vele újat ott helyben. Ez videó ugyan nem iPhone-nal készült, azonban jól szemlélteti, hogy mit takar a TiltShift:

Az alkalmazást egyébként könnyű kezelni és megannyi beállítás közül választhatunk. Egyébként a napokban esett át egy komolyabb frissítésen, érdemes letölteni.

[appstore id=”395953517″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Én a Miniature: Tilt Shift Time Lapse Video alkalmazást használom, szerintem nagyon jó, de ez is jónak tűnik, kipróbáljuk.

  2. Sziasztok. Én bevalom betyár becsülettel loptam és 5 perc után töröltem is.
    Szóval ott kezdődik, hogy 1920×1080 nem tudja kezelni.:)
    Filmic pro val ezt a csorbát kiköszöbültem.
    Második mosot szart kapok ha ezzel is akarok valamit produkálni, de aztán rájöttem, hogy a blur csinálja. Leveszem 0-ra azt kaptam egy ugyan olyan filmet. A maradék effekt se annyira látványos, de ha mégis lemented akkor failad. Magyarán fail prog felejtős, vagy amit szedtem le volt vacak: 3.0 verza volt. Azért szedtem le, mert elötte ki akartam probálni.


Add a Comment