fbpx Skip to content

Az utóbbi napokban több külföldi portál is megerősítette, hogy szeptember 12-én, az iPod Eventen mutathatja be az Apple az új iPhone-t. Ez azt jelenti, hogy már csak egy hónapot kell várnunk, hogy megtudhassuk, pontosan milyen lesz az új készülék. Külföldi bloggerek és portálok arra számítanak, hogy szeptember 12-én már elő is rendelhetjük a készüléket, melyet 1 hétre rá, szeptember 21-én, pénteken át is vehetünk, illetve sorba állhatunk érte. Először szokásosan csak Amerikában, és pár európai országban fog megjelenni a készülék, majd picit később, október elején valószínűleg hazánkba is eljut.

 

Ahogy múlt évben, idén is a T-mobile és a Vodafone fogja árulni az új készüléket. Múlt évben egyébként október 14-én indult el az iPhone 4S értékesítése Amerikában, hazánkba pedig október 27-én, éjféli nyitással indulva lehetett megvásárolni. Tehát úgy lehet számolni idén, hogy ha az új iPhone amerikai startja szeptember 21-én kezdődik, akkor hazánkban várhatóan október 5-étől lehet majd megvásárolni. 

Az új iPhone-ról már rengeteg cikket írtunk, azonban a napokban még több alkatrész bukkant fel. Többek között gombok, alaplap, illetve most már képeket láttunk az újfajta töltő részről is, ami hasonló lesz a MacBook termékekéhez.

 

Jól látszik, hogy tényleg nano SIM kártya lesz az új készülékben, a szolgáltatók már biztos készülnek rá. Továbbá a 9to5mac megtalálta az új iPhone akkumulátorát is, mely vékonyabb lesz a mostaninál, azonban egy picivel nagyobb. A teljesítménye nagyon kis mértékben növekedett a mostani 1430mAh-ról 1440mAh-ra. Ez jóformán semmi, azonban véleményem szerint a mérnökök az eszköz további részeiben próbálták a fogyasztást minél kevesebbre csökkenteni, és nem az akkumulátor-kapacitás növelése volt a cél.

További képek, még több alkatrészről:

Egyszóval már nem kell sokat várni, és itt az új iPhone. Itt egy újabb szavazás, kíváncsiak vagyunk, jelenleg kinek milyen készüléke van és hogy vált-e.

[poll id=”63″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

34 Comments

  1. iPhone 4-em van gondolkodtam a cseren, ezt a megjeleneskor vettem. De ha ez lesz az Apple nagy dobasa, egy idiota nagy kijelzo, uj csatlakozo es egy regi Nokia telefonokat idezo hatlap akkor kinevetem oket, hogy kepesek ezzel kijonni. De nembaj, majd megmagyarazzak, hogy ez jo es forradalmi es kell mindenkinek az uj design. Persze megint rekordot fog donteni az eladas, jovore eladjak ugyanezt 50 Mhz-vel gyorsabban, es 6 evente lesz erdemes uj iPhonet venni, hogy erezze az ember az innovaciot. Mintha a jelenlegi telefonoknak lenne ellenfele a piacon mind szolgaltatas mint teljesitmenyt illetoen. Nem kene ennyire Samsung mod elkurvulnia az Apple-nek. Felreertes ne essek Apple-fan vagyok, tisztelem is a ceget es a legjobbnak tartom a termekeiket a piacon. Mindazonaltal az iden kihozott termekeiktol (plusz ha ez lesz az uj iPhone) leginkabb az jut eszembe, hogy nem tudnak mit kitalalni a cegnel, ezert igy meg huzzak az idot egy-ket evig, hatha addigra eszukbe jut valami. Ez remelem nem
    Igy lesz, en szurkolok nekik, hogy megint elhozzak azt a “forradalmat” amire ok kepesek, es ezt nem egyszer bizonyitottak!

  2. Hetek ota kering mar ez a hir a neten , aztan hogy mi lesz a vege ki tudja ….

  3. remélem lesz új itouch, vagy valami ipad mini
    ezek sokkal jobban érdekelnének

  4. Ha új lesz a csatlakozó, akkor nem váltok egyenlőre.
    Nem fogok lecserélni mindent.
    Illetve nem tetszik a szélén az a lecsapás, lekerekítés…

  5. Az is komolyan nevetseges , ha tenyleg igy lesz , hogy az aksi csak picsanyival lesz nagyob teljesitmenyu mikozben a telo ugy nez ki hogy nagyobb lesz …

  6. nem mindegy neked, hogy mekkora az aksi mérete, ha az egész lehet, hogy kevesebbet fog fogyasztani?
    Gondolom a cél nem az volt, hogy rosszabb legyen az előzőnél

  7. @VIP: Ja persze a nagyobb telo kevesebbet eszik … akar csak a trabant motor = v8 … Aztan lehet hogy en tevedek

  8. iphone 4-em van és váltok windows phone 8-ra amint kijön.

  9. Remélem olcsóbb lesz sokkal a 4s és akkor lehet arra váltani sima 4-ről.
    de kíváncsi leszek mit tesznek bele mert aranyárban lesz az tuti.
    Mert a nagyobb(hosszabb)kijelző nem elég. Bár remélem nem ilyen lesz!

  10. @atirag: Remelem en is , mocskos tragyan nez ki ez a hosszitott design

  11. Ronda, nagy, es mas a csatlakozoja. Hanyatlunk.

  12. Nekem tetszik a nagyobb teló, de a csatlakozó miatt majd vehetek egy rakás új kábelt, vagy átalakítót.
    Akksis pletyka nemtudom mennyire megbízható, az egy dolog, hogy rosszabbat nem akarnak, na de a kurva életbe már, legyen már két napig legalább használható egy elcseszett okosmobil. Nem merek kilépni a házból csak úgy, hogy a kocsiban és a munkahelyemen is van töltő, vagy ha megyek valahova laptoppal akkor ott is egy kábel….

  13. remélem ez a sok spekuláció mind kacsa lesz mert ha így fog kinézni és ilyen paraméterekkel fog rendelkezni az új szifon sírva fakadok az fix…

  14. Nekem 3gs-m van és idejét érzem a váltásnak, de csak 4s-re. Nekem tökéletesen megfelelne és lehet megengedhetnék magamnak egy 32gb-osat. Az ár viszont igencsak érdekelne.

  15. Hááát… Én nem látom a fejlődést, az iphone 4 óta, (4s-em van)
    Annak ellenére hogy nagyobb a kamera a 4S-ben nem olyan szépek a színei mint a 4-nek, jóval szarabb az üzemidő, Siri meg az iCloud meg szerintem nem szempont.
    Ja és 4 hónapot vártunk a JB-re, semmi új dizájn.
    Tulajdonképpen így utólag inkább sima i4-et vettem volna mert ami 4S-en fut az 4-en is.

    Itt most még ennél is siralmasabbnak látom a helyzetet. 1 ikonnyival magasabb lesz a kijelző kinek és miért jó ? 16:9-es filmet nem sűrűn fogok rajta nézegetni.
    Aki játszik annak megin nem lesz sztm. számottevően kényelmesebb a nagyobb kijelző.

    Az üzem idő megint kérdéses, mert nem akarok megint fél nap alatt lemerülős telefont. Na meg megint 4 hónap várakozás a JB-re?!

    Nagyon vártam de az eddigieket mérlegelve ez engem most nem győzött meg, jó lenne ha mérsékeltebb sikereket érne el ez a telefon és a 2013-as modell nem ismét ennek a “facelift” változata lenne, hanem kicsit meg erőltetné magát az alma.

  16. @Gomb:
    “1 ikonnyival magasabb lesz a kijelző kinek és miért jó ? 16:9-es filmet nem sűrűn fogok rajta nézegetni.”
    Te értetlenkedtél volna a legjobban, ha megnövelik a készüléket hosszában, a kijelző meg marad amekkora volt. Nyilván az új házban az akksi is nagyobb lesz.
    Már ha igaznak vesszük a találgatásokat.

  17. @Gomb: Nem értem mi bajod azzal,hogy 4 hónapot kell várni a jb-re.Szerintem az egyik legnehezebb hackeri munka.Ha pedig sok neked a 4 hónap és te úgy gondolod,hogy gyorsabban meg vagy vele akkor senki nem tart vissza,hogy saját jailbreaket csinálj.

    Szerintem megérte 4 hónapot várni.És ne felejtsük,hogy azért az is rengeteg idő mire megírják a megfelelő programot hozzá,hogy te 3 perc alatt megcsináld azt,egy kattintással.

    Meg azt se felejtsük,hogy közben is történtek dolgok:
    -A5/A5X downgrade (SHSH Blobs meglétével)
    -SAM unlock

    Szerintem nem halálos dolog az a 4 hónapos várás.

  18. @hSn0wQ: Erősen félre értettél!
    Leírom más megközelítésből.
    Vettem volna egy sima 4-et és akkor nincs 4 hónap Jb nélkül.
    Mert az én esetemben önmagában is hátrányos, aztán 4 hónap no JB, és ezen fellül még jó pár hónap cidázás, mert nem működött iOS 5-ön az ami kellett volna.

    Az eszmefuttatásomat fejtettem csupán ki, hogy a jelenlegi infók szerint az új telefonnak (az én érdekeimet nézve) megint több hátránya lesz mint előnye.

    De minden esetre azért köszi a kioktatást meg bölcselkedést pláne, hogy nem az időintervallummal volt problémám csak tényeket közöltem.

  19. Egy kérdésem lenne,ha nekem tré mobilos iPhone 4S van elofizuval és nem fizetem a számlát akkor csak a kártyát vagy a telot is le tudjak tiltani?
    Koszi

  20. Ez a szeptember 12 amúgy honnan a fenéből jött? Így napra pontosan?
    Nem szoktak meghívókat kiküldeni, meg ilyesmi?

  21. Ha iPod event lesz, akkor nem iPod-ot fognak bejelenteni? iPhone-nak és iPad-nek mindig saját eventet szoktak rendezni… csak nekem szúrja ez a szemem?

  22. Már nagyon rég óta várok egy uj dezignre. Még mindig 3gs -t hasznalok. De ha ez lesz az uj kinezet, nagyobb lesz es uj csati az aljan, nem csak azert nem veszem meg mert nem hajlandoak elszakadni a kenyelmetlen fogastol hanem mert egyik eszkozom sem lesz jo hozza. Nagyobb kijelzo…minek, maximum a telefon geometriain belul novelhetnenek

  23. Ja és az apple nem nagyon szokott olyan huzasokat csinalni hogy lenullazza az addigi kiegeszitok hazsnalhatosagat. Sokkal inkabb valoszinu nekem egy plusz apple dock atalakito a szabvany csatira.
    Es kapcsolodva az elozo cikkhez, a tomtom is ilyen hulye lenne hogy az uj iphone elott kidob egy regihez valo tartot?!

  24. Ami a nagy kijelzőt illeti, örülni fogtok neki! Én már nem váltanék 4.8-as alá… a 3.5-ös pedig már viccesen kicsinek tűnik amikor néha kézbe veszem.

  25. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, ott tedd fel a kérdésed!)

  26. érik egy windows phone 8 nekem is. legalább kompatibilis leszek az otthoni gépemmel 🙂 byebye itunes!

  27. Az iphone 2g mért maradt ki a szavazásból?:) én maradok annál megbízhatóbb mint a volt gsem

  28. Bencissimo:

    Gratulalok, akkor en is elkezdek erre gyurni, naponta egy orat egy teglat tartok a fejemhez, csak, hogy szokjam. Egy het utan pedig valtok egy A4es vastag konyvre… Felkeszulok akkor az uj trendre… Pfff

  29. Hat az uj csatlakozo nalam is kilovi a valtast. Tul sok kutyum van ahhoz, hogy mindent lecsereljek uj csatlakozosra…

  30. Jó az iPhone az biztos)) imádtam mindig is, de 1hónapja cseréltem galaxy s3-ra -bye bye apple! Azért aki teheti próbálja ki de ne egy órára! Fantasztikus kütyü!!!!A “nagy mindig jobb” ))

  31. Én mindenféleképpen váltok, most egy szutykos 3G-m van, már eléggé leharcolt 😀 csoda lesz ha kibírja a megjelenésig 😀 szóval engem nem érdekel hogy mennyivel lesz jobb mint a mostani 4S, de ha már most jön ki az új, akkor inkább azt veszem meg, mint a 4S-t, gondolván a jövőre..

  32. @commandant:
    Mi teszteltük az S3-at…jó-jó de nem minden arany ami fénylik.Sorra viszik vissza mert repedeznek a hátlapok.
    Az arcfelismerés csak akkor működik, ha épp ugyanúgy áll a hajad, nem nevetsz, nem viselsz sapkát vagy napszemüveget, ja és ne legyen sötét!
    Biztos fogják még optimalizálni de úgy gondolom nem ez a legjobb módja a biztonságnak.

    Az meg felelőtlen kijelentés, hogy ” A nagy mindig jobb” … Igen, jobban olvasható ha erre gondoltál.

  33. Ne legyetek mar ennyire laikusak. Nagyobb telefon nem feltetlen eszik tobbet! Egyszerű pelda: vegyünk alapul mondjuk egy atlag dizel toyotat 1,6 os motorral atlag fogyasztas 6liter. Ezzel szemben ott egy 2008as jaguar s type ami 2,7 es 220 loerős TDi es szinten 6 literes az atlagfogyasztasa. Mitől ne lehetne az hogy a nagyobb erősebb iphone kevesebbet fogyaszt vagy eppen ugyanannyit mint az előd je?

  34. Az uj csatlakozoról pedig annyit , velemenyem szerint vagy alapból vagy pedig +1-2ezerert lesz hozza atalakito! Nem hiszem hogy a vevő körre pont az apple ne gondolna… Nem egy szutyok samsungról vagy sonyról van szó, ami hete te szarja ki a szarabbnal szarabb keszülekeket!


Add a Comment