fbpx Skip to content

A Rovio-nál végre megunták a 3 éve tartó kolbászfesztivált és úgy néz ki a következő Angry Birds Space frissítésben felbukkan a régóta várt női karakter. Alig, hogy megkaptuk az eddigi “legjobb frissítést” az Angry Birds Space-hez, máris itt a következő, amivel a híres Vörös bolygót támadhatjuk majd be. A dolgok hátterében ismét a Rovio NASA-val kötött egyezsége áll, így a Marsot meghódító utazásunk garantáltan masszív lesz.  Persze így már kezd kicsit sok lenni egyszerre a jóból, hisz a Mars miatt újra a NASA-val kooperáló Rovio így megint a “legjobb frissítés” címére hajt.

A finneknél soha semmi sem biztos, de azért nem kell agysebésznek lenni hozzá, hogy rájöjjünk a rózsaszín szemhéjjal rendelkező és masszívan spirálozott szempár valószínűleg egy női karakteré (Rovio-nál a travi téma szerintem felejtős és én kérek elnézést), de a pontos céljaik még ismeretlenek vele. 

A hadicsel – avagy mi történik akkor, ha az ártatlannak tűnő kismadár is mérges lesz? 🙂

Az App Store legkirályabb autós játéka címének többször is megszavazott Real Racing széria idén egy harmadik taggal bővül, ami az ígéretek szerint szebb és jobb lesz, mint elődjei. Persze szép szavak ezek, így bizonyításul kaptunk is egy gyors alfa verziós trailert, hogy mire is készüljünk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. rr3 vajon lesz mac-re is?

  2. http://thegameklip.com/
    ilyet.szeretnék.iphonra.is.nagyon.megdobán.a.játék.élményt.

  3. @fkmasterking: Nem hiszem.Ha konzolt akarsz akkor vegyél konzolt.Én legalábbis soha nem csúfítanám el se az iPodom,se az iPhoneomat ilyennel.Ha minikonzolt akarok akkor veszek PSP-t. 😉

  4. @hSn0wQ:
    de.ha.kirakom.az.iphont.airplaybe.akkor.csak.egy.ps.kar.kell.hozzá.és.kész.is.a.konzol.

  5. @fkmasterking: Es mennyibe van ez a kutyu X360-ra ?


Add a Comment