fbpx Skip to content

Elérhető az Y magazin újabb száma. Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Y magazin Magyarország egyik legjobb iPad-es magazinja, folyamatosan bővülő tartalommal. Ez az egyetlen olyan magazin az App Store-ban, ami időközönként frissíti önmagát, így érdemes a számok között is újra és újra elővenni. A magazin funkciókban nem változott, azonban ismét egy komoly tartalommal jelent meg a nyári szám:

  • Címlaplány: Boér Eszter – a 21 éves modell, aki szeret a szabadban lenni.
  • Cm3: BMW C 600 Sport: a robogó presztízs. Tiszteletet parancsol a bajorok első óriás robogója.
  • Tech: Minden, ami kütyü. Öt eszement vízi járgány, a határtalan emberi találékonyság termékei. Passzív ház: szuperfegyver rezsi ellen.
  • Vidámpark: Az Y magazin szórakoztató negyede. Keresd a különbségeket: ezúttal fél tucat sportos női popsit kell szemügyre venni. Slackline: Az egyensúlyozás súlyos arcai
  • Nagyszínpad: Olimpiai meglepetésemberek – esélytelen fiatalok és túlkoros ászok az ötkarikás játékok történetében
  • Pénzek, életek: Érdekes emberek, karrierek és pénzügyek. The Face Team – magyar kosárlabdás akrobaták, akik Londonban, a Britain’s Got Talantben lettek világhírűek. A fapadoskirály orális szexet ígér a pezsgő mellé – bemutatjuk a Ryanair vezérét.
  • Ezt figyeld!: 15 szőlőfajta 4 palackban – három Cuvée és egy kékfrankos. Budapest régen és ma – fedezd fel a régi idők fővárosát iPaden!
 

Egyszóval ismét érdemes letölteni legújabb számot, amihez kellemes olvasást kíván az Y csapata! 🙂

[appstore id=”488164811″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. “Címlaplány: Boér Eszter – a 21 éves modell, aki szeret a szabadban lenni.”

    😀

    Ez nagyon nagy! Aki szeret a szabadban lenni!


Add a Comment