fbpx Skip to content

Ha használtok iOS5-öt futtató készüléket, akkor biztosan rájöttetek már arra az idegesítő dologra, hogy a Newsstand alkalmazást egyszerűen nem lehet mappába tenni. Bármit is csinálunk vele, a SpringBoard egyszerűen nem engedi eltenni, mindig ott éktelenkedik a képernyőn. Ha mégis elérjük valahogyan, hogy a fent nevezett alkalmazás egy mappába kerüljön (például a korábban már ismertetett, de azóta javított trükkel, mikor a mappa létrehozása közben fogjuk meg az ikonját, és húzzuk bele), az onnan való indításakor a SpringBoard összeomlik, és újraindul.

Történik mindez egészen addig, ameddig valamelyik leleményes cydiás fejlesztő meg nem unja ezt. Ryan Petrich megunta. 😀 Legújabb tweakje, a Cydiából már elérhető NoNewsIsGoodNews egyetlenegy dolgot csinál: telepítése után egyszerűen eltűnik a Newsstand alkalmazás ikonja. A letöltött újságok ezután közvetlenül a SpringBoardon jelennek meg.

A program ingyenesen elérhető a  BigBoss repóból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Mi ez a honapok ota tarto nagy felháborodás a Newsstand elbujtatasa miatt? Száz vagy annál több appnál fel sem tűnik hol van én pl most meg nem tudnám mondani melyik oldalon van.

  2. @speedhorse: bármelyik alkalmazást mappába teheted, kivétel ezt, mivel ez is egyfajta speciális mappa. ez a felháborodás ezzel kapcsolatban.

  3. végre megint elférek egy oldalon, szépen, rendezetten, nem rontja a képet a newsstand 🙂

  4. Hát nemtom, akármilyen mappa is, én átraktam az 5ik oldalra aztán így nem zavar semmit akár ott van akár nincs..

  5. igen én erre és sok más finomhangolásra ajánlom a springtonize 2 nevű cydiás kiegészítőt, amiben a rengeteg lehetőség mellett, ezt is be lehet állítani

  6. SBSettings/Hide Icons/…mission accomplished. Hypeboy out, over.

    Nem értem miért kellett ehhez külön tweaket csinálni.

  7. @The Hypeboy: Ohh, megnéztem, mostmár tudom miért kellett, sry 😀

  8. Én ezt már vagy 7 hónapja felraktam 🙂


Add a Comment