fbpx Skip to content

Frissítés: új XMS nyílik!

Handras a saját blogján leplezte le a hírt nem sokkal ezelőtt, így már hivatalos: új XMS nyílik a Deák Ferenc utcában!

Az utóbbi napokban rengeteg e-mailt kaptunk, hogy a Deák téren, vagyis a Fashion Street / Deák Ferenc utcában valami készül. Rögtön elkezdtünk utánajárni, hogy vajon mi fog ott nyílni. Természetesen kaptunk nem hivatalos választ, azonban a lelkünkre kötötték, hogy nem mesélhetünk róla. Azt is megtudtuk, hogy 1-2 héten belül mindenki megtudja majd, hogy mi fog nyílni, tehát sokat már nem kell várnotok erre az információra. Továbbá valószínűsíthetőnek tartjuk az augusztusi nyitást is.

Azt kell mondjam, hogy a Deák téren a lehető legjobb helyen van ez a bolt, mivel itt mindhárom metró megáll, illetve rengeteg turista is jár arra. Nekünk is könnyebb lesz majd, ha vásárolni szeretnénk valamit. Illetve nem mellékesen egy Starbucks kávézó is közvetlen mellette van. 🙂 Így mondjuk egy sorbanállás is kellemes lesz, például a következő iPad megjelenésekor:

[poll id=”60″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

30 Comments

  1. Megbizhato forrasbol: Az uj Star King

  2. Sztem már kéne Magyarországba is egy rendes Apple Store ahol minden megtalálható az iPhone-tól kezdve a Macbook-ig 🙂 Nekem nincs bajom az XMS-el és stb eladóval csak hát jobb lenne már egy rendes Apple bolt én szurkolok hogy Apple Retail Store legyen 😛

  3. Új XMS és hogy miért? Mert mountain lion up to date opcióban már két XMS-t lehetett választani a legörgülő listából. XMS Budapest és XMS HQ Budapest. De ez csak tipp…

  4. @Invi: nem, az XMS Budapest a bolt a plázában, az XMS HQ Budapest pedig az, ahova be van jegyezve a cég (lsd. cégjegyzék)

  5. Uj XMS valszeg

  6. Szerintem ha rendes apple bolt lenne akkor nem egy ilyen kicsi(tudom relatív de értitek na) helyiségben nyílna. A plakátok dizájnja miatt starking-re szavaztam. Egy xms plakát minimalistább lenne szerintem. Az iStyle-t pedig nem ismerem nagyon.

  7. @nyolc8: Igen, tuti nem XMS, mivel András valamikor nyilatkozta, hogy ő nem szeretne még egy boltot, illetve, hogy mennyibe is kerül egy ilyen bolt. iStyle-t kétlem, mivel nemrég nyitottak új boltot. A Retail Store nem ilyen kis helyen lenne. Szóval a Starking és az Egyéb maradt. 🙂

  8. Teljesen egyetértek nyolc8 és RepaBali véleményével. Valódi Apple Retail Store sajnos, sokáig nem nem lesz még, ha pedig igen, biztosan egy nagyméretű, önálló és egyedi épület, amint azt szerte a világon láthatjuk.

  9. 1. portal.apple.com
    2. Sign Up
    3. Adjatok meg egy random e-mail címet, istyle.hu, xms.hu, starking.hu vagy valami ilyesmi végződéssel
    4. Next után tudtok keresni, keressetek rá valamelyik cégre, s a találati listán látni fogjátok, hogy melyik APR nyit boltot a Deák téren 😉

  10. @ebertek: Ezek szerint az XMS. 🙂

  11. van sok kicsi Apple store. többek között a genfi.

  12. ebertek, köszi, ez tényleg jól működik… szóval XMS lesz az…

  13. @ebertek: De akkor csak az egyiktől lehet vásárolni, nem?

  14. @ebertek: szóval mégis XMS. 🙂

    XMS FASHION STREET (X-MULTIMÉDIA SHOP KFT.) DEÁK FERENC UTCA 23.

  15. Egy igazi Apple store nem igy nezne ki…Annak lenne stilusa es nem lenne minden cm2-en vmi Apple termek.

  16. @djshootah2: egyetértek, ez egy kicsit szarrá van dekorálva…

  17. Tuti, hogy XMS… Csak handrás szokta copyizni az Apple stílusát például azzal, hogy ilyen titokzatos legyen. A másik két bolt mindenhol azt hirdetné, hogy: “Hamarosan a Deák téren is!”

    Bár én még emlékszem arra amikor azt nyilatkozta, hogy húúú de mennyire nem kell két bolt. Persze majd ez is meg lesz magyarázva, hogy hát az üzlet az üzlet és a gazdaság változik meg minden. Egyébként szerintem jó húzás ez. Már anno se értettem, hogy minek ágált annyira ellene. Szerintem sokan nem mennek ki a duna plázába csak az XMS miatt. Sok más üzletben is lehet kapni már Apple cuccokat.

  18. ” Illetve nem mellékesen egy Starbucks kávézó is közvetlen mellette van. ”
    Hát az tényleg fontos bzmg… Gondolom majd úgy jársz mindkét helyre, mint más a boltba kenyérért. Szánalom…

  19. Canissa:
    Irigy vagy? Marhára nem értettem sosem azokat, akik más pénztárcájában turkálnak folyton. Ha más megteheti, hát kávézzon kávézóba minden nap, téged ez miért idegesít? Ne járjon kávézóba, mert az neked nem tetszik?

  20. @canissa: Na ebbe most tényleg bele kellett kötni bzmg. -no comment…

  21. @tbeni: Hagyd, abból “bzmg”-et használ, bazdmeg helyett, már lehet vonni bizonyos következtetéseket 😀 De itt egyszerűen csak szövegértelmezési gondjai akadtak, hiszen mindenki más érti, hogy sorba állni/ülni lesz könnyebb, ha ott egy kávézó.
    Persze ehhez az kell, hogy a Starbucks nyitott legyen a dologra nagy bejelentések idején.

  22. Mindenféle komment elolvasása nélkül a cikk végén lévő szavazásnál tudtam hogy XMS, és az 😀

  23. Abba már inkább bele kötnék,hogy a cím az,hogy “Frissítés:Új XMS nyílik” akkor véglis a cikk végén lévő kérdést már el is tüntethetitek.Nem kukacoskodni akarnék sőt gondolom ti is tervbe vettétek csak figyelmeztetésnek szánom,hogy az olyan tagok mint @Canissa ne kötözködjenek.

  24. @hSn0wQ: Azaz bocsánat nem cím csak frissítés.

  25. @RepaBali hát persze, hogy nem XMS 😀

  26. @rudolf.katona7: Én nem bíznék meg abban a megbízható forrásban ezentúl. 🙂

  27. @tbeni: Ja, irigy vagyok, persze. Műmájer majom banda aki máshol nem iszik “kávét”, mint ott. Itt Angliában meg a hajléktalanok járnak oda, megérik kiszórni őket. A pénztárcád meg végképp magasról leszarom.

  28. @jarodfree: Te szerencsés, mit vonsz le? Imádom az ilyen alakokat, semmit nem tudsz, de dumálsz.


Add a Comment