fbpx Skip to content

Régebben az Apple reklámjaiban nem volt jellemző a hírességek szerepeltetése. Ennek talán az volt az oka, hogy amikor egy egyszerű átlagember használja vagy mutatja be a terméket vagy annak egy funkcióját, attól az ember valahogy közelebbinek érzi azt magához, sokkal elérhetőbbnek, mindennapibbnak. Aztán a Siriről szóló reklámok rendre kezdtek ismertebb embereket felvonultatni.

Beszélgetett már egy reklámban Sirivel John Malkovich mellett Samuel L. Jackson vagy Zooey Dechanel, a legújabb spotban viszont Martin Scorsese rendezi át a napját egy taxiban ülve:

Az már biztosnak mondható, hogy mióta nincs Steve, azóta a reklámok kapcsán egyértelmű ez a változás. Ti mit gondoltok: jó, hogy az átlagembert valami hírességre cserélték az egyes reklámokban?

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Nem jó. Főleg azért nem, mert valahogy nem működik igazán. Nagyon jó karaktereket választanak, de nem hiszem, hogy sokan éreznék, ez most mennyire összeállt!

    Mintha nem is lenne eldöntve, hogy most akkor humorizálunk a Siri felett, mert megmosolyogtató figurák, megmosolyogtató helyzetekben, megmosolyogtató módon beszélnek a telefonjukhoz vagy nem. (Közben, lehetséges, hogy ez valóban nem lenne jó irány.)

  2. Hétköznapi emberekkel hitelesebbek voltak a reklámok, de ez pl. egész jó lett.

  3. Ők is hétköznapi emberek 🙂
    Amúgy nekünk magyaroknak kb tök nyolc. Még ha tudna is magyarul, vagy lennének magyar Apple reklámok, akkor sem gondolám, hogy a Siri miatt venne magyar iphone-t.

  4. @Eyesis:
    én lecseréltem volna a sima 4-et ha tudna a siri magyarul de így sok értelme nincs bár az angol tudásommal nincs baj de angolul nem fogok hozzá vakerolni 😀

  5. Vicc az egész Siri egy “normális”, “ép” embernek mert ha jól belegondolunk minek beszéljek a telefonomhoz ha nem sokból tart nyomkodni… és valljuk be akinek okos telefonja van az tuti hogy szereti nyomkodni a kütyüjét. Emlékezzünk csak egy kicsit hogy volt egy reklámja amikor vak ember használja a Siri-t, na így van értelme a Siri-nek!

  6. A legtöbb taknyos fosós menstruálós reklámban “hétköznapi” emberek vannak, legyen csak más az Apple nyugodtan!


Add a Comment