fbpx Skip to content

A Gameloft már elsütötte Batman és a Pókember ötletét iOS-re, így ha valaki komolyan azon agyalt, hogy hogyan lehetne ebből még pénzt csinálni, akkor elég kemény fába vágta vele a fejszéjét.

 

A Netmarble viszont megtalálta a megoldást: ha egyesével nem lehet, akkor hozzunk egy egész hadsereget belőlük, az tuti ötlet lesz.

A legújabb szuperhősös játékadaptációban olyan klasszisokkal harcolhatunk majd, mint Batman, Flash, a Wonder Woman, a Green Lantern vagy épp Superman, illetve grátisz lehetőségként hozzájuk csapódik Supergirl, Raven és Aquaman, akikkel a világot kell majd megmentenünk egy RPG elemekkel gazdagon megszórt 3D-s akciójátékban.

A testreszabható tulajdonságok és ruhák mellett nem nagyon lehet szó nélkül elmenni, hisz az utóbbi időben rendkívül ritka az olyan játék, amely mögött egy rendes sztorivonal és kreativitás húzódna, a Justice League már csak ezért is kiemelkedik a szürke tömegből. Plusz extra a kameranézet lesz, ami nagyjából egy az egyben a legújabb Infinity Blade stílusára hajaz, így persze nem lesz nehéz gyorsan sok rajongót megszerezni.

A játék augusztus végén fog a hírek szerint megjelenni, addig is konkurencia nélkül marad a Gameloft.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment