fbpx Skip to content

Nem feltétlenül az oldal törzsközönségének szól a következő rövid alkalmazás ajánló, de talán még nekik is érdemes megnézni, hol tart a magyar digitális magazin piac. Az Éva magazin már több mint egy éve visszatérő vendég nálunk az oldalon, és épp most érkezett az információ, hogy megjelent a legújabb tematikus lapszámuk, az Éva Kölyök.

A magazin esetében ugyebár megszokhattuk, hogy évente három alkalommal jelentkeznek, egy téli-karácsonyi számmal, tavaszi-húsvéti és egy nyári, gyerekekről-szülőknek szóló lapszámmal. A magazin hozza a szokásos színvonalat, animációkkal, videókkal, gyerekek által elmondott mondókákkal. Annak ellenére, hogy az újságban meglehetősen sok szöveges anyag van, ez mégsem megy az interaktivitás rovására.

Nagyon jól kihasználták a digitális magazinok nyújtotta előnyöket. Szinte minden oldalon van valami, amit megérintve újabb tartalmat, információt vagy épp valamilyen animációt kapunk. Szóval bátran töltsétek le feleségnek, barátnőnek, de még akár saját magatoknak is, hisz a magazin továbbra is ingyenes, ami ilyen mennyiségű és minőségű tartalom esetén szinte példátlan.

Az Éva alkalmazás tehát letölthető az App Store-ból, amin keresztül hozzájuthatunk az Éva különszámokhoz.

[appstore id=”427386947″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, ott tedd fel a kérdésed!)


Add a Comment