fbpx Skip to content

Frissítés #1

Értesítési és adatoptimalizációval, valamint a felhasználók visszajelzései alapján frissült a London most! alkalmazás! Sokaknak (nekünk is) eddig is kifogástalanul működött, a mai frissítéssel viszont valószínűleg már minden készüléken hiba nélkül használható. Töltsétek, és értékeljétek az App Store-ban, szerintünk jó lett! 🙂

[appstore id=”544835221″ country=”HU” style=”custombox1″]

A Foci EB applikáció kiugró sikere után a Sanoma Media Budapest kiadta a londoni olimpiai játékokkal kapcsolatos új fejlesztését, a London Most! alkalmazást. Bár még nem kezdődött el az olimpia, az appot már most érdemes letölteni, hiszen tartalmazza a 30. nyári játékokkal kapcsolatos híreket, bemutatja az olimpia helyszíneit, az összes csapatot, a sportolókat és edzőiket is.

 

Az éremtábla, a menetrend, a hírek és a galéria mellett a kiválasztott döntők eredményeiről értesítés kérhető, de az alkalmazás a londoni időjárásról is tudósít, sőt, aki a helyszínen izgulja végig a játékokat, azokat még a tájékozódásban is segíti.

 

Ha még ennél is többet szeretnél tudni az év sporteseményéről, akkor az alkalmazás segítségével különböző érdekességeket ismerhetsz meg el az olimpia történelméből. A London Most! alkalmazással percről-percre értesülhetsz a magyar csapat londoni sikereiről, akár út közben is, a háttér-információknak köszönhetően pedig igazi szakértője lehetsz a játékoknak.

[appstore id=”544835221″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Eza az XXX Nyari olimpia elnevezes picit fura nekem 🙂 18-as karika is jar melle? Habar most volt a bu*i olimpia is, szoval meg sem kene lepodnom 🙂


Add a Comment