fbpx Skip to content

Akkor ezeket a tokokat neked találták ki! 🙂 Ahogy nekem is! 😛 A mashable.com összevadászott egy komoly listát, hogy mégis milyen fotózáshoz illő tokokat vásárolhatunk a szeretett iPhone-unkhoz. Ezek a tokok bizony nem olcsók, sőt a vásárlásuk is komoly utánajárást igényel az interneten, én is csak 1-1 helyen találtam belőlük. A SzifonStore-al már próbáljuk beszerezni őket, így ha türelmesek vagytok, itthon is  meg tudjátok majd vásárolni egyiket-másikat.

Ezek persze nem mindig tokok konkrétan, néha csak egy fólia hátulra. Akad köztük Leica, Legós tok, Polaroid instant kamerás, sőt, némelyikkel akár teljes mértékben átalakíthatjuk a telefon kinézetét régi oldschool fényképezőgéppé:

 

2-3 darabot már most megrendelék, az biztos. Egyébként az áruk olyan 10-15 eurótól egészen 70-90 euróig terjed, így 1-1 tok igen borsos áron kapható meg. Nekem kifejezetten tetszik az instagramos, illetve a Leica M8-as fólia 🙂 Ti melyiket választanátok?

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. 3GS-re ia kaphatóak ilyen tokok?

  2. felfedem a kis titkomat, en errol az oldalrol rendelek altalaban, 400 ft-os toktol kezdve az 1200 ft-os iphone allvanyon at a halszem lencseig minden felet rendeltem mar, megjegyzem worldwide freeshipping van. talalhato fenykepezos tok is 2200 ft-ert 🙂 jo kereslegest
    http://www.tmart.com/iPhone-Cases/Series–Camera/

  3. És ezek a tmartosok tényleg Magyarországra is ingyen szállítanak?

  4. igen. mondom rendeltunk mar tobbszor is. 40 dollarig atmegy a vamon. de amugy en megkertem oket egy nagyobb tetelnel h “gift”-kent vagy ” other”-kent kuldjek es akkor 100% hogy meguszod a vamot. ami amugy ugyebar a rendelesi osszeg 27%-a plusz 1200 ft kezeelesi koltseg ha jol tudom. nagyon kedvesek az ugyintezok. csak ajanlani tudom. nekem kovetesi szamot is kuldtek masodszorra a termekre. mindket esetben itt volt a cucc a 11. napon

  5. Van fent hasonló fólia vaterán is.

  6. Az eddigi tendenciák alapján ha kint 2 rongy egy ilyesmi tok a tmart-nál, itthon 10 lesz a storeban:)

  7. @crampus: Most nem tudom mit vársz, @lolsk8er: pontosan leírta, hogy hogyan tudja megkerülni a vámot stb. Mi ezt a hivatalos webáruháznál alapesetben nem tehetjük meg, tehát nyilván drágábban fogjuk tudni adni. Mi a kérdés?

  8. @lolsk8er: tudnál segíteni a tsmart-ról való rendelésbe? halszemet akarok rendelni 🙂 és lenne is pár kérdésem róla mert írtad h te rendeltél 🙂 emailem: krausz.t kukac gmail.com

  9. aki nagyon retteg a vamtol azt igazabol nem ertem miert teszi, ha alacsony aru termekbol akar tobbet rendelni, eleg ha ket kulombozo nap adja le a rendeles, ket forduloval kuldik ki maris megvan oldva, de ha dragabb termeket rendel aminel mar nem lehet megkerulni a vamot puszta ajandek csomaggal ott is van variacio pl meg lehet kerni nagyon sok helyen, es szinte biztos vagyok benne h a Tmart is normalisan reagalna arra, hogy leirja neki az illeto szepen, hogy a dobozon kevesebbet tuntessenek fel ar erteknek a valosnal, ami meg belefer a minimal keretbe, Te kifizeted az osszeget annak ellenere hogy a dobozra mondjuk csak 30 dollar van rairva. ennyi 🙂 az meg hogy a hazai boltokban dragabb ertheto hiszen ahogy fent emlitettek egy bolt nem tudja megkerulni a vam kezelest. ilyen esetben peldaul ha ugy van megeri szemelyenkent kintrol rendelni.


Add a Comment