FoldMusic – Mappába a lejátszási listáddal!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban vettem észre ezt a tweaket és rettentően megtetszett, noha (ebben az esetben sajnos) nem jailbreakelek. Ez a kiegészítő nem csinál mást, kirakja a kijelzőre az ikonok mellé az egyedileg kiválasztott lejátszási listádat. Ez így néz ki valóságban:

Bal oldalt az ikont, jobb oldalt pedig a lejátszási listát látjátok. Szerintem nagyon jól néz ki és könnyen lehet indítani is innen a zeneszámokat. Természetesen nem csak ennyit tud a kiegészítő, jobb oldalt találkozhattok 2 kis ikonnal, amivel vezérelhetitek a zenét, illetve a hangerőt!

Na ilyesmit eltudnék képzelni az Apple-től is, vagy akár egy App Store alkalmazás formájában, ha lenne rá API. 🙂 A FoldMusic-ot 1.50 dollárért tudjátok letölteni a Cydiából. Nekem tetszik, nektek mi a véleményetek róla?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Ötletes meg minden,de ezért én nem adok ki 1.59 dodót se.Szerintem egy ilyen tweak nem össze hasonlítható például egy MyFile-al ami mellesleg ingyenes.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!