SzifonStore: WLtoys i-Helicopter kamerával!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A héten a SzifonStore egyik újdonságával játszottam, az új WLToys i-helikopterrel. Korábban már írtunk hasonló helikopterekről, azonban ez egy teljesen új kiszerelés. Többek között könnyebb irányítás jellemzi és kamerával is fel van szerelve.

A helikopter a többihez hasonlóan infrás táviránytóval vezérelhető, tehát egy ilyet is kapunk a kütyühöz. Miután letöltöttük a hozzá való iPhone alkalmazást, pár másodperc alatt kalibrálhatjuk a kütyüt, ezután repülésre készek is vagyunk. Az irányítás a többi hasonló helikopterhez képest javult, van turbó, illetve demó kapcsolónk is. Legalább 4 LED található rajta, így kisebb karácsonyfa-világítással bír az eszköz. 🙂

A WLtoys S215 beépített kamerával is fel van szerelve. Ez a kamera 0.3 megapixel, tehát olyan sokat ne várjunk tőle, azonban a gyárilag hozzá adott 2GB-os microSD kártyára rögzítünk, amit távolról ki és be is tudunk kapcsolni. Körülbelül 7-10 percet tudunk egyhuzamban repülni, majd 1 órát tölteni kell a játékot.

A csomag egyébként tartalmaz egy microSD-USB átalakítót is és persze pár pótalkatrészt. Én azért ütöttem-vágtam, de még nem sikerült összetörnöm a helikoptert. 🙂 A helikopter megvásárolható a SzifonStore.com-on.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Eddig mindig ‘lázadtam’ az ilyen iPhonenal irányítható kütyük ellen az áruk miatt, de ennek a mostaninak tényleg korrekt az ára.

    Én azért maradok 250-es T-Rexemnél! 😀

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!