fbpx Skip to content

A héten a SzifonStore egyik újdonságával játszottam, az új WLToys i-helikopterrel. Korábban már írtunk hasonló helikopterekről, azonban ez egy teljesen új kiszerelés. Többek között könnyebb irányítás jellemzi és kamerával is fel van szerelve.

A helikopter a többihez hasonlóan infrás táviránytóval vezérelhető, tehát egy ilyet is kapunk a kütyühöz. Miután letöltöttük a hozzá való iPhone alkalmazást, pár másodperc alatt kalibrálhatjuk a kütyüt, ezután repülésre készek is vagyunk. Az irányítás a többi hasonló helikopterhez képest javult, van turbó, illetve demó kapcsolónk is. Legalább 4 LED található rajta, így kisebb karácsonyfa-világítással bír az eszköz. 🙂

A WLtoys S215 beépített kamerával is fel van szerelve. Ez a kamera 0.3 megapixel, tehát olyan sokat ne várjunk tőle, azonban a gyárilag hozzá adott 2GB-os microSD kártyára rögzítünk, amit távolról ki és be is tudunk kapcsolni. Körülbelül 7-10 percet tudunk egyhuzamban repülni, majd 1 órát tölteni kell a játékot.

A csomag egyébként tartalmaz egy microSD-USB átalakítót is és persze pár pótalkatrészt. Én azért ütöttem-vágtam, de még nem sikerült összetörnöm a helikoptert. 🙂 A helikopter megvásárolható a SzifonStore.com-on.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Végre elérhető áron kapható egy ilyen kütyü! 🙂

  2. Jó a reklámfilmetek! 🙂

  3. Eddig mindig ‘lázadtam’ az ilyen iPhonenal irányítható kütyük ellen az áruk miatt, de ennek a mostaninak tényleg korrekt az ára.

    Én azért maradok 250-es T-Rexemnél! 😀


Add a Comment