fbpx Skip to content

Véget ért a játék

Szeptember elejével véget ért a játék, hamarosan sorsolunk és kihirdetjük a nyerteseket! 🙂

Segítség lányoknak

Pár nap után, ahogy látjuk a Sexy részt már elsajátítottátok. 🙂 Azonban a geek még nem mindenhol sikerült. Keressetek magatok körül fiús dolgokat, keressetek akár egy “Szifont” 🙂 vagy bármi olyat, amivel nekünk “fiúknak” megtudjátok mutatni, mennyire szexisen tudtok “Geek” lenni. Hajrá!

Vasárnap elkezdük feltölteni Facebook-ra a kiválasztott fotókat, nevezzetek gyorsan!

Beérkezett fotók:

[instapress tag=”sexygeekszifon” piccount=”16″ size=”110″ effect=”0″]

SzifonStagram: Sexy Geek Lány

Bizony rég volt már Instagram játék itt a Szifon.com-on, azonban most egy nem mindennapi játékot találtunk ki nektek! A mostani kihíváshoz képest a régebbiek gyerekjátéknak tűnnek. Ezért komolyabban is vettük!

Rengeteg instagram játék fut hazánkban jelenleg, azonban úgy gondoltuk az Y magazin csapattal, hogy egy merész játékot indítunk, sokkal komolyabb nyereményekkel! Azt szeretnék, hogy ez egy kihívás legyen nektek, nem úgy mint a többi hasonló játék! 🙂 A Sexy Geek Lány játéknál nem csak a gyengébbik, hanem az erősebbik nemnek is szánunk ajándékokat, tehát ha párosával játszotok, akkor dupla esélyetek van! 🙂

Ez egy csapatjáték!

Nem csak egyedül, hanem csapatban, párosával is jelentkezhettek a játékra! 

  • Csajoknak!

A játék nagyon egyszerű, nincs másra szükséged, mint egy Instagram alkalmazásra. Azonban nem csak iPhone, hanem Android eszközzel is benevezhetsz bármikor! Az instagram használatát egyébként nagyon könnyű elsajátítani és nem kell mást tenned, mint egy picit Sexy, picit Geek-esebb fotót készíteni magadról. Ehhez persze adunk neked ötleteket képek formájában, illetve mások képeiből is meríthetsz magadnak. A lényeg, hogy Te legyél rajta. Fotózhat ismerősöd, de fotózhatod magadat tükörből is. 🙂

 

 

  • Srácoknak!
Természetesen Ti sem vagytok elfelejtve. Azonnal keressétek meg párotokat, vagy egy ismerősötöket és nevezzétek be, mert Ti is nyerhettek velük együtt. Ez egy csapatjáték, vegyétek komolyan öltöztessétek be a csajokat és kapjátok meg együtt a legnagyobb elismerést és nyereményt!

 

Hogyan nevezhetek?

 

Nem kell mást tennetek, mint feltelepíteni az instagramot és lefotózni azt a bizonyos Sexy Geek Lányt 🙂 Ha ezzel készen vagytok, a képet tag-eljétek meg #sexygeekszifon-nal és #Ymagazin-nal, így már is neveztetek a képpel. Nem csak egy, hanem több képpel is lehet nevezni, azonban egy szettről csak 1 képet fogunk beválogatni!

 

Nyeremények!

1. helyezett:

  • Profi fotózás az INSIDE jóvoltából, stúdióban, sminkessel, fodrásszal.
  • 8GB-os iPod Nano (választható szín)
  • 5.000Ft-os ruha ajándékutalvány
  • 15 dolláros iTunes Gift Card.
  • Y magazinban való megjelenés.

2. helyezett:

  • 8GB-os iPod Nano (választható szín)
  • 5.000Ft-os ruha ajándékutalvány
  • 15 dolláros iTunes Gift Card
  • 5000Ft-os SzifonStore ajándékutalvány

3. Helyezett

  • 5.000Ft-os Console Corner ajándékutalvány
  • 3.000Ft-os ruha ajándékutalvány
  • 15 dolláros iTunes Gift Card
  • 1db a SzifonStore-ból választható iPhone/iPad tok 3.000Ft értékben.

Különdíjazottak

  • Lesznek külön díjazottak is mind a Szifon.com, mind az Y csapat részéről. Nekik hasonló képpen valami kis ajándékkal kedveskedünk majd!

A játék menete és szabályok:

Ahogy azt már említettük: fotózol, instagramolsz, taggelsz, így tudsz a játékba nevezni. A játék július végéig tart, ezalatt az idő alatt folyamatosan válogatjuk majd a képeket, amiket megosztunk veletek itt a blogon, illetve felrakjuk őket egy Facebook mappába. Az Y magazin Facebook oldalát is érdemes követni, mert ott is tudósítunk a játékról.  A nyertes kiválasztott képek külön megjelennek majd az Y magazin nyári számában. A nevezéssel elfogadod a fenti játékszabályokat.

Olvasd el a hozzászólásokat is

21 Comments

  1. 1. lány kiszel tünde fénykorában? 😀

  2. Eddig ez nem sok kép, de biztos alakul még 🙂

  3. @Yamato: Eddig 50 kép érkezett alig 24 óra alatt. Azért az nem rossz, azonban ebből nagyon kevés az, ami megfelel a kritériumoknak. Látszik, hogy kemény a kihívás, tényleg azok fognak nyerni, akik foglalkoznak is a játékkal, ez a célunk! 🙂

  4. @Admin Amiket ide felraktatok, azok az eddgi legjobbak?
    Mert akkor nekem mind a négy bent van!

  5. Mi alapján lesz a nyertes kiválasztva? Számít az, hogy hányan “lájkolták”? Ha igen akkor ez nem igazságos, mert nem tudni, hogy kinek mennyi ismerőse van stb…. . Mik a kritériumok a képekkel kapcsolatban?

  6. @iPodKr: Igen

    @LeBron911: Nem írtunk olyat, hogy Facebook Like alapján lesz majd kiválasztva. Mi magunk fogjuk a képeket kiválogatni, majd pedig értékelni. Facebook-ra csak felpakoljuk majd őket.

  7. @admin: Köszi az infot:)

  8. Csak Nekem tűnt fel, hogy a körül-belül fele sexygeek kép minden csak nem geek? Szexinek lehet, hogy az, de semennyire nem adja vissza a sexygeek érzést (hacsak nem azt nézzük, hogy iPhone-nal lett lőve).

  9. @DarkEvil: +1 Szerintem sem jött át mindenkinek milyen képet is kell készíteni 🙂

  10. az volt már, hogy nem attól vagy geek, mert felveszel egy vastag műanyagkeretes szemüveget?

  11. Nevezni meddig lehet ? 🙂

  12. Mikor lesz eredményhírdetés? : )

  13. (bocsi h kétszer írtam…csak hiba lépett fel közben)

  14. @admin Mikor lesz eredményhirdetés?

  15. @iPodKr: Szeptember elején, de hamarosan írok egy posztot az egésszel kapcsolatban, jól áll a dolog! 🙂

  16. @admin várom a posztot 🙂

  17. Itt valamit a lányok eddig félreértettek :S:D

  18. @Dimiona: Pedig elég egyértelmű nem? 🙂

  19. Véget ért a Sexy Geek játék, a héten sorsolunk és lesz poszt róla! Ezzel zárom a bejegyzést! 🙂


Add a Comment