fbpx Skip to content

A fenti képeken látható Emoji ikonokat lehet, hogy valaki még sohasem látta. Ennek az oka az, hogy csak az iOS 5.1 és magasabb verziójú, illetve a Mac OS X Lion és későbbi rendszerekben vannak meg, és ott is csak rejtetten (nincs új a nap alatt). A címben szereplő tweakkel iOS 5.1(.1) rendszeren engedélyezni lehet ezeket az emojikat – szépen kiegészítik a meglévő ikonokat, ám üzenetküldéskor a fogadó oldalon csak azok fogják őket látni, akiknek a már említett, elegendően új rendszerük van. iOS 6 beta esetén pedig már alapból elérhető az összes új emoji is.

Telepítés után a Beállítások alkalmazásban találunk egy részt az Emoji2 tweak számára. Itt kell megadni, hogy melyik idegen nyelvű billentyűzetet szeretnénk lecserélni emojisra. Ha elakadnánk, segítségképpen még egy demonstrációs képet is kapunk arról, hogy hol kell keresnünk a beállításokon belül.

A tweak készítője Moeseth, ugyanaz a fejlesztő, aki az ingyenes PictoKeyboard segítségével Unicode billentyűzetet varázsolt almás készülékeinkre. Ez alkalommal a szoftver már fizetős: 99 centért tölthető le a BigBoss repóból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Egy ideje már fent van
    Kár hogy ez csak iphonokra értendo ,mert a legtobb jel eseteben,mondjuk egy samsungon egy kocka jelenik meg 🙁


Add a Comment