fbpx Skip to content

Nem is tudtam milyen címet adjak ennek a bejegyzésnek, csupán a “Slots” nevű alkalmazás egy funkciójáról szeretnék beszélni. Sok fejlesztéssel találkoztam már, köztük nagyon szeretem a félkarú rabló típusú szerencsejáték appokat. Pár napja az App Store-ban az ingyenes toplistában találkoztam a “Slots” nevű fejlesztéssel, ami ígért nekem fűt-fát.

Nem is szaporítanám a szót, térjünk a tárgyra. Játék közben felfigyeltem egy opcióra, ami felettébb érdekes kérdéseket vet fel. Mégpedig az automatikus játékra. Konkrétan be lehet állítani, hogy 45 karhúzást automatikusan vigyen végbe a játék, anélkül hogy hozzá kéne érni. Beállítod, majd körülbelül fél órára le is rakhatod a telefont, és ő játszik és veszít és nyer és veszít és nyer és… Szóval csak hallod, ahogy a gép játszik. Így teljesen értelmét veszti a dolog… Főleg, ha mondjuk versenyzel valakivel. Egyébként pont addig használtam az alkalmazást, ameddig ki nem írta ezt:

What?

Tanulság: ha valami bekerül az ingyenes alkalmazásoknál a toplistába, még legkevésbé sem jelenti azt, hogy az minőségi app lenne – hiszen a tapasztalat azt mutatja, hogy bármi, ami ingyenes, sokan azonnal letöltik, nem is törődve vele, milyen, és így akaratlanul is egyre feljebb juttatják a listán, ami még több ingyenes letöltőt vonz, amivel még magasabbra jut…

[appstore id=”494792609″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Csak irigy vagy!
    Egyébként vállalok játékok bérbe játszását, némi havi fixért…. Xdxdxd

  2. @Vezo:
    🙂

  3. azért páran tuti letöltötték a “cikk hatására”…:D


Add a Comment