fbpx Skip to content

A Szifon.com statisztikáját minden nap követem: kiváncsi vagyok, hogy Ti olvasók mivel olvastok minket, mikor, mennyien, és persze mit. 🙂 Ebből kifolyólag eddig mobilon a Quicklytics alkalmazást használtam, ami többé-kevésbé be is vált. Szinte mindent ki lehet olvasni az alkalmazásból, és tetszett is. Azonban megérkezett az App Store-ba egy újabb alkalmazás!

Analytics Tiles

Az Analytics Tiles-szal hasonlóképp a Google Analytics statisztikáinkat érhetjük el – azonban egy nagyon szép környezettel! Amikor megláttam a bemutató videót, nem volt opció, rögtön azt mondtam, hogy ez kell nekem! Megannyi beállítás közül válogathatunk. Az app rendkívül gyors és teljes mértékben letisztult. Picit hasonlít a Windows Phone felületére, mivel ilyen “csempés” megoldást használnak, azonban ez engem nem zavar. Tetszik! Nézzétek meg a videót:

[appstore id=”527147208″ country=”HU” style=”custombox1″]

[appstore id=”521748952″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Hmm … ez valahogy nem akar működni sajnos. A free-t töltöttem le, bejelentkezem és egy a tippek után egy nagy fekete háttér fogad, nem olyan mint a videón lévő Windows Phone stílusú …

  2. admin írd meg szifon.com statisztikáját. Biztos rengetegen nézik! Külföldről is ?

  3. Amióta létezik hányan nézték meg ?


Add a Comment