fbpx Skip to content

Eltörik.

Gondoltam, csak ennyit írok. 🙂  Mert mi mást lehetne írni erről. Azt már tudjuk, hogy az új Samsungban is Gorilla Glass üveg van, tehát hasonló tulajdonságokkal bír, mint az iPhone 4S. Mindkét telefont leejtették oldalasan, szemből és hátulról. Nyilván itt azért szerencsén is múlik, hogy éppen mennyire törik össze, de a végeredmény az, hogy az iPhone 4S még mindig működik, a Galaxy S III pedig az érintőképernyő betörése után már nem.

Végre elértük ezt is, hogy a Samsung már ebben is másolja az Apple-t: ugyanúgy törnek a telefonjaik! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

28 Comments

  1. ehez annyit tudok szólni, hogy egy ex barátnőm tegnap előtt ittasan szana-szét törte a telefonját, samsung galaxy ace, az egész előlap szilánkosra törve. szinte lassan átláthatatlannak zúzta…de még mindig működött. meglepődtem én is.

  2. Úgy látszik nem tudták teljesen jól lekopizni az iPhone-t… 😀 Samsung…

  3. Szerintem egy ilyen eséstől ha egy telefon még működik,az csak a szerencsének köszönhető.De az,hogy ripityára törik az üveg,az érthető:)

  4. Értem én, hogy elvakult apple fanok vagyunk, de szerintem egy ilyen oldalnak nem kellene megengednie magának ennyire troll bejegyzéseket.

  5. inkább arról írjatok hogy melyiket kerül kevesebbe megjavíttatni (ha meglehet őket egyáltalán)

  6. Szerintem a 4s olcsóbban javítható, 99% 🙂 Cseréltem üveget i4-en ami motorozás közben esett le, egy mm épp üveg nem maradt rajta de hibátlanul működött (persze audio ic-s lett).. Viszont amin tényleg Gorilla glass van az a Motorola Defy… Azt dobálhatod:)

  7. @rossifumi én egy telefon szervizben dolgozom,igaz Szlovákiában,nem messze Győrtől.folyamatosan cseréltem az összetört iPhone4/4G elő- vagy/és hatlapjat is…az elejét 150€-bol,a hátulját 50€-bol lehet összehozni…ez itt a legolcsóbb a környéken…
    Tegnap volt szerencsém egy nem is tudom milyen külföldi országból behozott Samsung S3-at szervizelni…gyönyörű egy telefon,de hat nem éppen az az ütés álló kütyü….az érintő rész maga 200€,a hátulja 70€(pedig csak sima műanyag). Tehát hova tovább annál drágábbak és drágábbak lesznek nem csak a telefonok,hanem maga az alkatrészek is…szerintem a samsung ezt nagyon benezte…erről ennyit

  8. múlt hétvégén leejtettem a telefont. talán életemben először történt, 🙂 kicsúszott a kabát zsebéből és persze a bőr tokból is pont annyira csúszott kintebb, hogy az már ne védje a földreérkezéskor. i4S másfél méter magasról betonon ért földet, a power gombnál lévő sarkára érkezett. borzasztó hangja volt, már csak az én káromkodásom szólt nagyobbat. kb. 2 mm nagyságú területen lepattant az éle az üvegnek és megkarcolódott a fém keret. illetve nem is a front üveglapból pattant le, hanem akörül van egy nagyon vékony szintén üveg keret. pont olyan sérülés, hogy ne érje meg megcsináltatni, csak elcsúfítsa az egyébként karcmentes telefont. :S
    azt tudja egyébként valaki, hogy mennyiért cserélnék le az előlapot?
    mondjuk csodálkozom, hogy ilyen eséstől, ilyen hanggal “csak” ennyi baja lett.

  9. @airness23: az a keret műanyag keret. előlapot, ha csak ennyi baja van, és az üveg nem tört be, nem érdemes cserélni, mert csak kijelzővel együtt lehet, amiatt meg jelentősen drágább. a szervizünk tud neked adni rá árajánlatot, ha valóban nincs más baja.

  10. @Jadeye: az üveglapnak nincs semmi baja. az a kis vékony keret sérült, abból pattant le egy darab. milyen címre írjak? este tudok fotót is küldeni róla.

  11. @airness23: bal oldalt felül található az elérhetőségünk.

  12. @iPee: 150€ egy i4 kijelző csere? Az ~45.000Ft. Szép árréssel dolgoztok mondhatom, itthon 25.000-ért megcsinálják.

  13. @iPee: És milyen az az iPhone 4G ?Én iPhone 4S-ről hallottam 😉

  14. @DetoX: Tavaly augusztusban 38e-ér csináltattam meg. De még a T-nél sem vették észre garanciális szerviznél, h javítva volt.
    Hol csinálják 25-ér? Legközelebb oda viszem :]

  15. @Kovi87: ott a hardveres szervizünk.

  16. 150euro tényleg meredek:) Én 80euroért szoktam sk-s i4/i4s-en cserélni számlával…

  17. Kar, h nem feleekkora felbontasu a video, ugy meg elvezhetobb lett volna 🙂 Amugy a kis voros csajszi nagyon aranyos, meghivhatnatok Pestre 🙂

  18. egyebkent ilyen stilusu eletvitelhez, mint amit a voroske modellezett, a szifon.com milyen tokot ajanlana?

  19. @johnnyjungle:

    Hát én nem a szifon.com vagyok, de valami gumis tokot amin nem látszik meg hogy sokat volt dobálva vagy bumpert ott is szilikont inkább, ne keményet. De ha bumper akkor előre és hátra rakj fóliát. Én személy szerint full fóliát használok elől/hátul/oldalt és még így is egy vékony bőrtokba dobom bele, viszont én vigyázok rá, nem szoktam dobálózni vele 🙂

  20. Én már kétszer törtem és cseréltem a komplett telefont. Iphone 4.
    De csak a szerencsén múlik mennyire törik össze. Az első kis törés ami tényleg csak egy repedés volt azt egy 3mm-es csavar okozta ami a zsebembe maradt. Nagyon meglepődtem akkor,hogy milyen keveset bír. De máskor meg leesett 2m magasról és semmi baja nem volt az üvegnek. Viszont a műanyag keret az üveg körül megsérült és emiatt nem cserélték garanciába a t-nél. Ha nem volna biztosításom akkor elég mérges lettem volna. Remélem ezen változtatnak az újnál mert nagy ökörség volt az Apple-től.
    Viszont szeretem olvasni a szifont,de néha nekem is feltünik az elvakultság.
    Viszont ami érdekes,hogy nem tünt nagynak a vöröske kezében az S3-om.

  21. Ha hardcore körülmények között akartok iphone-t használni akkor Vapor Pro tokot rá, Én azt használtam fél évig, kissé túl tervezettnek ítéltem meg úgyhogy eladtam egy kissé lukas kezű “részegen mindent elejtek jellegű” havernak, Aki azóta több 100x ejtette le betonra. Ezzel a számmal egy cseppet sem túloztam, a Vapor Pro-nak már összes éle lecsorbult, letompult, de a benne lévő i4 makulátlan. Én ajánlom mindenkinek aki mostoha körülmények között is ép iphone-t szeretne. 😀

  22. Ez a cikk tényleg egy vicc, eléggé árulkodik az oldal színvonaláról. Ami régen pedig nem volt rossz, de úgy tűnik most már ez is csak egy n+1-edik csőlátású alma meleg oldal, már bocsi a kifejezésért.

  23. @scarface: Egyszer írnak valamit ami esetleg nem olyan nagyon komoly és már is le kell szólni őket ?
    Tényleg nem értem.Nem a szifon.com tehet arról,hogy nem minden nap érkezik új jailbreak/új függetlenítés.Minden lényeges infót leírnak,válaszolnak normálisan mindenkinek a hülye kérdésére és akkor még ők a rosszak ?Hihetetlen.
    Nem születik minden nap valami kulisszális hír ez sem az ő hibájuk.
    Komolyan,ha nekem lenne egy iPhone-os blogom és nap mint nap ilyen kritikákat kapnék lehet,hogy abba hagynám rövid időn belül az írást.Nem értem.Rendszeresen szoktam nézni a Dev Team oldalát is és elhiheted ott sem terem minden nap olyan nagy hír.Nem tudom,hogy hova kell neked még a színvonal.
    Na mindegy,ez ilyen,szerintem nem érdemel leszólást mert jól csinálják a dolgot inkább csak sajnálom,hogy az oldal mindig megkapja azokat a kritikákat amiket véleményem szerint nem érdemel meg.

  24. @hSn0wQ: Bizony, csakhogy itt nem a videóval volt a baj (szerintem), hanem a mellé tűzdelt szöveg, amit szerintem is jól értékelt a kedves scrarface… Annyira el vannak egyesek szállva és a végletekig tudnak fikázni mindent, ami nem apple, hogy néha már tényleg átmegy egy undorító szintre. Ezt persze nem erre a cikkre értem, bár részben igaz rá.

  25. @VIP: A fikázást néhol megértem (Steve Jobs festmény levakarása) néhol én is azt mondom,hogy túlzás.
    Nem is emiatt vagyok ideges,hanem amiatt mert láttam már egy párszor már,hogy kicsit idegesítően hülye dolgok miatt kritizálják az oldalt.
    Én például Scarface kommentjének ezen részével nem értek egyet:

    “Ez a cikk tényleg egy vicc, eléggé árulkodik az oldal színvonaláról.”

    Hogy lehet ezt egy cikk alapján kijelenteni ?
    Nem értem.Szóval egy kicsit túlzás szerintem amit ír mert ez a cikk úgy gondolom nem fogja lerontani az oldal színvonalát.És,ha kicsit körül nézek az oldalon azért sok hasznos cikket találok ami 2011/2012-es.

  26. Félre ne értsd, régóta olvasom az oldalt, illetve régen sokat olvastam amíg iPhone-om volt, és szerintem is nagyon sok, nagyon hasznos leírás született is, ezzel talán még mostanában sincs gond. Viszont régen nem állt be az oldal a többi elvakult almás oldal mellé hogy ott rugjon bele mindenbe ami nem alma ahol csak lehet és ott magasztalja az egekig az almás dolgokat ahol csak lehet. Van ezer másik oldal (handrás, stb) ami rendszeresen ezt csinálja és sportot is űz ebből, talán még jót is tesz az oldal látogatottságának az ebből származó viták kialakulása, de szerintem a szifonnak szakmai oldalnak kellene maradnia és nem kellene részt vennie minden ilyen baromságban, mert nem vet jó fényt rá, és ez ténylegesen a színvonal durva romlásaként nyilvánul meg a szememben…
    Csak ennyi. Esetleg néha viccként kitehettek hasonló videókat is, kellően hangsúlyozva hogy viccről van szó, de nem így, és ebben a formában, mert szerintem ez így egyszerűen nem ide való…

  27. @scarface: Ez igaz.Azt én se szeretném,hogy az egész átmenjen egy ilyen fikázós történetbe.Mondjuk kb ezzel a cikkel együtt én jó esetben 3 postot számolok ami ilyen fikázós.

    Én egyszer jártam a handrás oldalán és akkor én is láttam szép számban ilyen cikkeket.Engem nem nyert meg a handrás oldala talán pont azért mert túl sok minden ilyen Android mócsárolós cikk jelent meg rajta.
    Valóban ezt a cikket én is egy kicsit úgy érzem,hogy elég meredek,de szerintem még mindig sok jó cikk születik.

    Szóval tulajdonképpen véleményem szerint az oldal nem szenved színvonal hiányban.Legalábbis én egyelőre szívesen járok fel ide és olvasom a cikkeket napi szinten és jelenleg úgy áll a dolog,hogy ez a szokásom megmarad.Főleg,hogy talán magyar iPhone-os oldalak közül még mindig ez a legjobb.


Add a Comment