fbpx Skip to content

Ma reggel kaptam az emailt, hogy megjelent a Playboy Exclusive nyári száma iPadre. Télen hallatott magáról először a magazin, ami a világ első és azóta is egyetlen Playboy kiadványa iPaden. Akkor is sok jót írtunk róla, ám azóta úgy tűnik, kinőtte a gyermekbetegségeit és egy sokkal stabilabban működő újságolvasó alkalmazássá vált a most megjelent frissítésnek köszönhetően.

Hogy mit találtunk az új számban?

A szokásos férfitémák mellett két érdekesség is található a magazinban. Az első egy rövid interjú Handrással, a második pedig, hogy némi nagyon visszafogottan erotikus tartalom is megjelent a lapban, így a külföldi iPades férfimagazinok mellett most már az első magyar iPades Playboy magazinban is találunk csinos lányokat. 🙂

A frissítésnek köszönhetően a retina felbontású iPadeken a betűk tűélesek, tényleg mintha egy nyomtatott magazint olvasnánk, így talán még kellemesebbé válik a tartalomfogyasztás.

Nagyon fontos még kiemelni a magazinok folyamatos küzdelmét a tárhelyünkkel. Az előző Playboy Exclusive magazint sok kritika érte például a majd fél GB-os méretért, így a fejlesztők erre is nagy hangsúlyt fektettek. Annak ellenére, hogy mennyiségre ugyanannyi tartalmat kapunk mit az első szám esetében, a második szám mindösszesen 125MB lett, ez hatalmas előrelépés, így bátran letölthetjük.

A Playboy Exclusive elérhető az App Store-ból, az alkalmazáson belül pedig ingyenesen letölthetjük az eddig megjelent két számot.

[appstore id=”485703264″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Ezeket az ipadas magazinokat ra lehet rakni valahogy jb-s iphonra rakni ?


Add a Comment