fbpx Skip to content

A Sanomától kaptuk tegnap az emailt, hogy megjelent egy újabb hasznos fejlesztésük, a Német-Magyar Üzleti nagyszótár app.

Magyarország kereskedelmében Németország és Ausztria kiemelt szerepet tölt be. A német nyelv az üzleti életben szinte elengedhetetlen. Az új iPhone és iPad Német Üzleti nagyszótár hasznos segédlet a vállalkozóknak és a kereskedőknek minden helyzetben.

 

Gazdasági nyelvvel foglalkozó diákoknak és szakembereknek, valamint az üzleti élet szereplőinek kínál segítséget az új fejlesztés, a Német Üzleti nagyszótár iOS-alkalmazás. A hiánypótló termék a Futász Dezső által szerkesztett német üzleti nagyszótárak összes szócikkét tartalmazza, irányonként mintegy 45.000 gazdasági életben használt szakkifejezést, amelyek jelentős része az általános szótárakban nem lelhető fel. A Sanoma Media fejlesztése segítséget nyújthat szakszövegek fordításában, illetve az érettségire vagy gazdasági szaknyelvi vizsgára készülő diákoknak, de az üzleti szektorban dolgozóknak is mindennapi munkaeszköze lehet a mindig kéznél lévő alkalmazás, melyben ugyanúgy megtalálhatók a pénzügyi, a könyvviteli és az informatikai szakszókincs kifejezései, mint a marketinges, jogi vagy vámügyi terminusok.

  • Irányonként 45.000, a gazdasági és üzleti életben használt kifejezés, amelyek java részét az általános szótárak nem tartalmazzák
  • Modern szakszókincs az üzleti élet minden fontos területéről – a pénzügyektől a könyvvitelig, a marketingtől az informatikáig, a jogtól a vámügyekig
  • Részletes és gyorskeresés + webes fordítás is a szövegkörnyezet értelmezéséhez
  • Kedvencek és előzmények tárolása
  • GTranslate és Bing fordítófunkció

A hagyományos keresés mellett fordító funkció segíti a szövegkörnyezet értelmezését, a többszavas kifejezések egyes szavai külön-külön is kereshetők, a gyakran keresett kifejezések pedig kedvencként megjelölhetők, emellett az alkalmazás tárolja a keresések és fordítások előzményeit is.

A Német Üzleti nagyszótárak a bolti ár töredékéért, 4,99 €-ért vásárolhatóak meg iPhone és iPad készülékekre az alábbi linkeken:

[appstore id=”517252269″ country=”HU” style=”custombox1″]

[appstore id=”517252915″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. A BitKnights -nak és a Sanoma -nak van valami köze egymáshoz? Csak azért, mert ez nagyon-nagyon hasonlít a BitKnights szótárak kezelő felületéhez.


Add a Comment