fbpx Skip to content

Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy Ti milyen Mac eszközöket vennétek meg, ha mondjuk nem annyira számítana a pénz, inkább az számítana, hogy ezeknek a gépeknek a segítségével sikeresen tudj dolgozni, vagy éppen csak jobban éreznéd magad, ha meglennének. Tehát nem arra vagyok kíváncsi, hogy milyen brutális iMac-et vásárolnál, hanem logikusan meséld  el nekem hozzászólásban, Te mire vágysz?

Számomra ez lenne az “álomsetup”

Először is vagyok olyan szerencsés, hogy van egy 2010-es MacBook Pro-m, egy iPhone 4-em és egy retina iPad-em. Van még emellett egy Airport Extreme-em is.

Az álomsetup a következő lenne:

  • Tekintsünk el a hamarosan megjelenő MacBook Pro-tól, tehát a mostani változat közül egy 13″-asat választanék, i7-eset, mivel a 15 és 17 colos már túl nehéz. Raknék bele egy 256GB-os SSD-t, illetve kivenném az optikai meghajtót, hogy egy 750GB-os merevlemezt tegyek a helyére. Raknék bele 16GB DDR 1333-as RAM-ot. Ez lenne a hordozható gép, körülbelül 550.000Ft-ba kerülne.
  • Jelenleg nem cserélném le az iPhone 4-emet, sem az új iPad-et. Tökéletesen meg vagyok velük elégedve, esetleg 16GB-osról váltanék 32GB-osra, mert úgy érzem hogy ez picit kevés. Azonban vásárolnék egy iMac-et, talán még a 21″-es is elég lenne, de 27-esnek örülnék a legjobban, azt is hasonlóképpen SSD-vel és memóriával bővíteném. Mivel fotós vagyok, nagyon jól jönne otthonra az iMac.
  • Mindenképp vennék egy Time Capsule-t, 2TB-osat, mert azon elférne minden eszközöm mentése, illetve egyben routerként is használnám.

Azt hiszem ennyi, én már boldog lennék ezzel, de számomra ez még így is egy “álomsetup”, mert nem olcsó mulatság.

Ti jöttök!

Olvasd el a hozzászólásokat is

65 Comments

  1. Nekem már megvan az álomsetupom:
    MacBook Pro 13″ (őt lecserélem a következő generációs MacBook Air/Pro-ra, amint megjelenik)
    Time Capsule 1 TB
    iPhone 4S 32 GB
    Jelenleg nincs szükségem iPad-re, de lehet, hogy majd beszerzek egy 1G-t, poénból. Fruit Ninja-ra az is elég 😀

  2. Jelenleg el vagyok köszönöm:

    13″ 2010 MacBook Pro (Core2Duo, 6GB ram, 256SSD, Optibay-be 500GB HDD)
    iPhone4 (lecserélem az új iPhone-ra ha megjelenik.
    iPad2 (annyira még nem kompromisszumos jelenleg)

    Kérdés mivel adna többet és megérné-e AppleTV-be illetve Timecapsule-ba gondolkodni…

  3. Az álomsetup számomra a következő:
    Jelenleg van egy iPhone 4-em, egy új iPad-em és egy 2010-es 21.5″-os iMac. A három almám közül egyedül az iMacet cserélném le, és le is fogom a most megjelenő MacBook Pro-k egyikére. 13″-ost szeretnék és remélem négy magos proci is lesz benne. A RAM-ot bővíteném 16GB-ra mindenképp. A konfigról még nem tudni semmit, de ha hasonló lesz a mostani MBP-hez, akkor az optikai meghajtó helyére tennék egy 128 vagy 256 GB-os SSD-t, amire a rendszert és a programokat telepíteném. Mivel fotózom fontos, hogy nagy kijelzőn tudjam szerkeszteni a képeimet, így vennék egy 24″/27″-os kijelzőt, mondjuk egy Eizo-t, de semmiképp sem Thunderbolt Display-t. Ezekívül még egy Apple TV-re fáj a fogam és egy Airport Extreme-re. Ennyi… 🙂

  4. Nekem jelenleg van egy iPhone 4S 64GB-om, egy új (3.gen) iPad 32GB-om, egy Apple In-Ear fülesem ,egy brutál gamer gépem és egy 4-5 éves kétmagos 15″-ös Lenovo laptopom.
    Ezek mellé hiányzik még egy Apple TV, amit előreláthatólag 1-2 hónapon belül beszerzek, valamint egy 15″-ös MacBook Pro i7-es procival és SSd-vel.

  5. Az én álom setup-om:
    – Macbook pro 17″ mozgó munkákra…
    – Mac pro – ha játéklegyen felső fokon
    – iPhone 4 – szerintem teljesen elég az mert ha már szánsz a feltörére kis időt akkor van lehetőség Siri port-ra is, fényképezni meg Cannon 5D :)) .
    – iPod nano – futáshoz
    – iPad 2-3
    – CinemaDisplay
    – Egyéb kkiegészítők
    Igazából már ez is sok, szerintem nem kell tulzásba vinni :))
    Nekem van: Macbook,iPhone4,iPad2,iPodShuffle….

  6. Jelenlegi setupom:
    Macbook Pro 2011 i7 2.0ghz 120gb vertex 3 ssd-vel,iphone 4s 16gb

    Álom(Leendő): Imac 27”SSD-vel otthonra.Majd az új MAc 15″ SSD-vel,Egy új ipad eég a 16gb.Telefon marad.Kivéve ha Jön az új és elfog a vágy akkor minden eddigi nyári munkám ott fog figyelni a telefonban.
    De nem vagyok telheteten igy is bőven meg vagyok elégedve.

  7. admin: Elirtad: “24″-es is elég lenne, de 27-esnek örülnék a legjobban”.

  8. Ha a pénz nem lenne akadály, akkor egy Apple TV-t beszereznék, vennék filmeket, airplay, és persze tv.
    Jelenleg egy 4S van, amit iszonyúan szeretek. egy Air-t vennék, mivel fontos a mobilitás, viszont a lehető legjobb felszereltséggel, nagy tárhely nem feltétlen, nincs szükségem, de erős,gyors gépre igen. Az itthoni rendszert is timecapsule, és airport segítségével csinálnám meg. Ezek mellett egy thunderbolt display-t, magic mouse-t, és vezetéknélküli billentyűzetet is vennék az airnek itthoni használatra. Másik régi vágyam egy 5. generációs nano, az utolsó clickwheeles ipod.

  9. Ha a pénz nem számít, akkor elég nagy lenne a lista:
    Mindenképpen egy Mac Pro-val indítanék, két 27″-os Led Cinema Display-jel, 2x2TB HDD és egy 512 GB SSD-val(ez utóbbit csak az újszerűsége miatt)
    A 12 core-os változat felelne meg audiovizuális munkáim miatt, emiatt a 64 gb ram is mehetne bele, valamint a két opcionális ATI videókártyát.
    Perifériának Magic Mouse-t és Magic Trackpad-et alapból valamint egy wireless keyboard-ot…nem ártana hozzá egy Final Cut sem. 😀
    (ebből a konfigból kettőt is eltudnék viselni)

    Iphone 4S-emet nem cserélném le, de egy új iPad jól jönne az üzleti tárgyalásokra.
    Valamint egy MacBook Pro 13″-os esne jól a DJ hobbimhoz…

    Egy Apple TV-t és egy TimeCapsule-t én is tudnék hasznosítani.

    Úgy 10 millióból talán kijönne minden. 🙂 Még 1 millió a biztonsági felszerelésre, hogy ha már ilyen értékeim lennének akkor védjem ahogy tudom. 😀

  10. Egy MacBook Pro 13″ Dual-Core i5 2,4GHz mindenféle képpen szükséges lenne ,és már rajta van az ‘álom listán’.Szükséges lenne a zenéléshez mivel zenei producer vagyok.:) De egy iphone 4s sem jönne rosszul mert a mostani telefonom sajnos halálán van már.:(

  11. Első körben egy, még meg nem jelent iTV -re csapnék le. 🙂 majd jöhetne egy Air 13″ (ha lenne 15 v. 17 akkor az), s addig hackelném míg egy win7 x64 fel nem menne rá. egy 512 GB SSD vel megtoldva. Aztán mert már belejöttem, a mostani 3G -s telómat lecserélném egy 4s -re.. vagy már az iPhone New -ra. :D. S talán, hogy játszak is otthon… (+18) akkor jöhetne egy iPad New… 😛

  12. Mostani 4S maradna, bár egy 4 is elég lenne.
    – iPad 3. Gen 32GB
    – 2,5GHz-es Mac mini: 8GB RAM + 60GB SSD + 500GB HDD + Remote
    – Mellé egy Dell U2311H, vagy U24
    – Time Capsule 2TB

  13. ÁLOM setup 😀
    Először is van/volt 2 iPod Touchom 2G/4G sajnos a 4g elázott, de meg vagyok a 2G-vel is bár azért na 😀
    Szeretnék egy Iphone-t mind1, hogy 4/4S de azért a 32GB-ot érjék el.
    Új iPad-et is szeretnék mert akkor nem kellene hurcolásznom a netbookomat órákra, meg hát kinek nem kellene egy iPad :D.
    És ugye bár ha ezek a dolgok is megvannak akkor egy Apple TV-is kell amit rányomatnék a majd nyáron vásárolandó projektorra, hogy tényleg Fullos legyen minden.
    Na de ugye a pénz nem számít mint írtad 😀 akkor egy középkategóriás iMac ugye az SDK miatt, meg itt a suliban is van egy Mac terem és hát mikor arra járok mindig szakad meg a szívem, hogy milyen szépek és elegánsak, na meg persze komolyak. Meg egy Air amiatt hogy apple és hogy könnyű, vékony és hogy profi gépről beszélünk nem egy Májkroszoftról 😀

    Nekem ennyi lenne a nagy álmom, de nem kell sokáig várom 2 év fősuli pár év meló és meg is lesz 😀

  14. Nekem egy iPhone és egy Mac mini kellene egy Cinema Display párosban és emellé még egy Apple TV jól jönne. Nekem ennyi. Inkább kiegészítőket vennék. A mostani iPad 2-höz vennék egy másik Smart Covert (mert ez a hátlaptól tönkrement) és egy hátlapot. Egy dokkoló és egy HiFi. Nekem végül is egy új telefon, gép páros kellene, a TV az csak ráadás.

  15. Az én álomsetup-om:
    Apple Cinema Display
    és egy Mac Mini.
    Ezenkívűl meg egy Macbook Pro 17″-es.

  16. Ha a hamarosan megjelenő MacBook Pro végre utoléri a Dell Precision M szériát, akkor egy 15 vagy 17-es + monitor, az iskolához. Adobe CS X Web Premium csomagot kell jól bírnia, nagy kijelzőn. iPhone továbbra sem kell. iPad meggondolandó a navigációs versenyekre. A térképszoftvert használnám csak, úgyhogy mindegy milyen.

  17. Az en alomsetup-om a kovetkezo lenne : egy iMac (27”) orulnek a legjobban mert akkor szivesen megcsinalnam a final cut tanfolyamot ,mivel kerekesszekes vok szamomra ez egy eleg jo szorakozas es munkalehetoseg lenne tobbek kozott imadom az Apple termekeket,jelenleg tulajdonomba van egy apple tv-em, iphone 4 es egy retina ipad es ezek az eszkozok melle mar csak egy iMac-re vagyok !!!Az en iMac-em igy nezne ki : i7es proci,16gb ram,2tb memoria es melle meg egy 256 gb-os ssd a rendszernek tehat ez az en alomsetup-om remelem egyszer megvalosul 🙂

  18. Álomsetup helyett nekem van:
    – iPad2 3G 16GB fehér
    – iPhone4 16GB fekete (fehér nem volt akkor még)
    – MacBook Pro 13″ 2009 (de 120GB SSD+500GB HDD -DVD, 8GB ram)
    – Airport Express
    – iPOD Shuffle (2010)

    Ezzel is megvagyok, bár az iPadet 32GB-ra cserélném, vagy nagyobbra, de nem kell retina, és a Macbook Pro-t iMac-re 21″ elég!

    Egy csere is érdekel 🙂

  19. Nekem jelenleg eleg jo a “setup”-om designer / fejlesztokent!
    -2010-es MacBook Pro a mobilitas miatt.
    -iPhone 4S
    -iPad “3”
    es vegezetul egy 2012-es MacMini ami egy 37″ Full Hd tvre van kotve…

    Es az Almom:
    MacBook Pro csere majd az uj retinas 13″ asra (nagyobb nincs szuksegem).
    MacMini+Tv csere 27″ iMacre (Lehetoleg a legerosebb).
    + Time Capsule 2TB
    + Apple Tv (Foleg az AirPlay miatt.)
    Szamomra ez lenne az Alom… De sok munka kell meg ezekhez…

    Udv Mindenkinek!

  20. Nekem van:iPhone 4S fehér 16gb és egy iPad 1 3G 64gb Álomsetup lenne: MacBook pro 17″, MacBook Air(azonban a Samsung laptopommal is meg vagyok elégedve), iPad “3”(inkább várom a “4”-et),tetszik az iPod touch de felesleges,egy Apple TV,az iphonomat cserélném egy 32gb-re

  21. Az én álom set-upom a következő lenne:

    Szeretnék egy Mac Pro-t Cinema Display-el mivel elég sűrűn vágok videót és kinőttem a HP Dv6700-as 512-es túlhúzott kártyáját. Ehhez társítanék egy Time Capsule-t, egy AirPort Extreme-t és egy Apple TV-t mert ugye bár a mentés nagyon fontos és a megfelelő hálózati kapcsolat is. Vennék mellé egy 13″ Macbook Air (vagy ha lenne 15″, mert nem szeretem az apró kijelzőt) irodai munkára és hurcolászásra. Vagy a régi Air-el is megbékélnék…
    Jelenleg van egy iPhone 4 8GB-s telefonom amit nagyon szeretek. Tervezem, ha az isten is úgy akarja, hogy veszek egy új típusút az idén.
    Én főként a hobbim/munkám kielégítésére venném meg a készülékeket.
    iPad-et nem vennék még egyszer semmi pénzért, fölöslegesnek tartom.

  22. Nekem perpi egy iPhone 4S 16GB van. Ezt lecserélném egy 32gigásra. Mindenképp kellene egy 13-as AIR a legjobb configgal és egy új iPad-et is elfogadnék, de erre perpi nem vágyok annyira, mint az AIR-re 🙂 egy Apple TV is jöhetne, mert brutál jókat tudnánk rajta játszani 🙂

  23. sima, egyszerű, 6 xenon processzoros gép, 64Gb ram, virtual serverek, ennyi másra nem vágyok…

  24. Jelenleg:
    – 2008-as 13″ unibody Macbook(2,4Ghz + 8Gb ram)
    – iPhone 3G 16Gb
    – iPhone 3Gs 8Gb (letiltva, csak tesztelésre és játékra)
    – iPad 1 64 Gb

    A Macbook a fejlesztéshez kell, meg mobilitás miatt egyetemre, otthonra meg 23″ full HD monitorral kiváló, bár van egy hackintoshom is de nem túl stabil, frissítés óta meg kernel pánik, azóta porosodik :).
    Amúgy teljesen meg vagyok vele elégedve, főleg amióta 8 giga ramom van, így már egy szavam se lehet.

    Álom konf ( ami hamarosan valóság :)):
    – iPhone 4 16Gb (iCloud és fejlesztés miatt, valamint hogy legyen miről normálisan tetherelni, meg netezni útközbe, a régi 3G-met gyötrelem használni, ócskaság már nagyon.
    – new iPad 64Gb ( imádom a mostanit meg minden, de azt a barmot aki 256 ramot tetetett egy tabletba azt karóba kéne húzni, úgye a sok fagyás miatt ( amit csak úgy lehet kiküszöbölni hogy multitouch mozdulatokat és a netet kinyomjuk, de így is képlékeny, a hely meg kell mert nagy gamer vagyok, no meg a párezer fotót és 500 zenét is cipelgetem)
    – Macbook: Nah jó, azért az optikai meghajtót lehet kicseréltetem egy 120-as vagy 250-es SSD mert kevés a hely meg nah, miért ne 🙂 Úgy se igazán használom a darázsfészket.

  25. húúha hát most van egy iphone4 ez jó most nem is akarom lecserélni egy ideig.
    Mindenképpen szeretnék és hamarosan veszek is egy retina Ipadet amit a laptopom helyett használnék részben. Viszont nem szeretnék asztali gépet továbbra sem, de a nagy 15colos laptopomban már csalódtam szállítás terén ezért egy macbook airt 13″ szeretnék és hozzá valami nagy monitort itthonra. ezzel így kb meg is elégednék

  26. Ami van: 2008-as MacBook White, 2011 decemberi iPhone 4 8GB White.

    Ami ősszel lesz remélhetőleg:
    MacBook Air/Pro (SSDvel) 13″, és egyszer egy iPad 😉

  27. Nálam a következő felállás van:
    iMac Core2 duo 27″ alu 4GB RAM 1TB HDD + 1TB Time capsule
    Power PC G4
    iPhone 4 16 GB
    iPad 3 WIFI 16 GB
    iPod nano 8 GB
    Nem vágyom másra.

  28. hm… először is van egy fekete 8gb-s iPhone 3g-m ezt ugye 4s-re cserélném.
    Utána:
    -egy 11″ Macbook Air 128 gb
    -21.5″ iMac
    -természetesen Retina iPad 16gb
    -Aplle tv
    -és végül egy Airport Extreme
    -meg talán egy iPod nano
    meg minden szutykot az iMachez :))

  29. Nos:
    Alig várom , hogy megjelenjen egy új Mac Mini , mivel nekem annyi pénzem nincs , hogy iMac et vegyek 😀 , nem kéne egy atomerőmű , beérném egy

    Quad-core Intel Core i7 – es procival , most ez csak a server – nél elérhető , ott meg nincs lehetőség, amint látom , a grafikus kártya kicserélésére

    Ha már a grafikus kártyánál tartunk , akkor jó lenne , ha megoldanák , úgy , mint a ram ot , hogy könnyeben hozzá lehessen férni , esetleg még utólag kicserélni egy jobb ra
    És persze egy jobb videó kártyát

    Persze a memóriát szeretném lecserélni ,de nem az apple nél venném ,hanem vennék egy 16 gb ram-ot a mac minim -be

    Ennyi lenne nekem a többin nem változtatnék

    Amire kell a gép:
    Kicsit játszani (World of Warcraft)
    Megvenném a Final Cut Pro X et , és megszeretném tanulni , hogyan is kell kezelni , amíg Gimnazista vagyok , csak így hobbi szinten , csinálnék pár videót a sulinak , és később , ha megtetszik és örömet lelek benne , akkor ezzel szeretnék foglalkozni és akkor olyan fősulit választok , ahol ezzel foglalkoznak 🙂

  30. Nekem jelenleg ezek vannak:
    iMac 27″ 3.4 i7 32GB RAM 512GB SATA3 OWC SSD+2TB,6970m 2g
    MBP 13″ 2.3 i5 8gb 128gb SSD
    iPad 2 16 3g
    iPohne 3gs 16gb
    iPod Nano 6g 8GB
    és egy synology ds412+

    Meg vagyok elégedve a termékeimmel, telefon cserén gondolkodom már rág ota de nem igazán tetszik az iPone 4 formája. Hátha az új jobb lessz 😀

  31. Jelenleg:
    – iPhone 4S 16GB Fehér
    – iMac 21,5″ late 2009 – 8GB RAM
    – iPad 2 16GB Fekete
    – Apple TV2

    Amit változtatnék:
    – iPhone—›32 vagy 64GB
    – iPad—›iPad 3 32 vagy 64GB
    – iMac—›Mac Pro, SSD, nagy tárhely + 2 db Thunderbolt Display vagy mivel kifutóban van, egy 27″-es iMac, SSD, nagy tárhely-sok RAM + Thunderbolt Display combo.
    – Apple TV—›Egyelőre nincs csere, mert semmi értelme az újnak, főleg JB hiánya miatt.
    – Plusz: Ha nagyon kell a mobilitás miatt egy MacBook Air, de erről az iPad miatt le tudnék mondani. 😉

    Zenéléshez kell.—–›tripes.hu

  32. Én megvagyok a jelenlegi eszközeimmel:
    -iPod Touch 4g (iOS 5.0.1+JB) lassan 1 éves
    -iPhone 3G (iOS 4.2.1+JB) 3 lassan 4 éves használt,az én birtokomban mondjuk 1 hónapja van
    -Samsung SGHE 200 1,5 éves
    -SIEMENS gép (Windows XP,32 bit) sajnos elég öreg, 5 éves

    Amik esetleg jól jönnének:

    -A régi gépemet lecserélném egy TOSHIBA-ra (Windows 7;64 bit) (világ életemben Win-t használtam és jelenleg semmi kedvem nincs Mac-re váltani.)
    -Egy iPad 3
    egyszer fogtam iPad 3-at,de baromira tetszett.
    -Egy iPhone 4S
    Nem tartom elsődlegesnek,de kíváncsiságból vennék egyet.

  33. Sziasztok!
    Nekem elég az Iphone4-em és az Asus laptopom. Ipad 2-őn gondolkoztam/gondolkozom folyamatosan de mindig arra a következtetésre jutok, hogy nem tudnám kihasználni a laptopom mellett. Bátyám grafikus, színező, képregény rajzoló, Ő áradozik mindig róla, hogy bárcsak… Ha lenne sok pénzem megvenném neki a legprofibb Mac cuccot. Úgy tudom az Apple a legjobb grafikus munkára bár lehet tévedek. Tehát nekem az “álom konfig” egy Iphone4 volt, az megvan, minden nap szarásig terrorizálom, többre meg nem vágyok. Bár az igényeim nem mérvadóak.

  34. Nekem etek vannak most:

    Mac mini i5 2.5 ghz
    4S 16 gb
    iPad 3rd 16 gb wifi
    iPod nano 2. generácios 4 gb
    iPod touch 4. generácios

    A mini helyet kellene max egy iMac de ha nincs az se baj, telot azt frissitem évente. Time capsule kellene meg

  35. Jelenleg:
    – iPhone 3Gs 8GB
    – MacBook Pro 13″ (2011 early) 4GB RAM + 750 Gb külső merevlemez
    – iPad 2 16GB Fehér
    – iPod touch 4G fehér

    Amit szeretnék:
    – iPhone 4S 64 Gb és csak fehérbe (jövőhéten beruházok rá, egy pipa!)
    – iPad 2-vel nincs bajom, sőt imádom tehát nem váltanék egyelőre
    – MacBook Air géppel szemezek de a váltása se most lesz, hisz tökéltesen megfelel a jelenlegi MBP13″. De ha vennék akkor Air 13″, mert a MBP kicsit nehéz hurcolászni egyik helyről a másikra.

    Ennyi lenne.

  36. Tulajdonképpen, nekem is megvalósult már (nem is kis álom volt):

    iMac 27 i5 3,1ghz
    iPad2
    iPhone4s

    + studio füles dr dre
    + Razer Mamba
    + egy óriási fehér üvegasztal
    + saját dolgozószoba

    Itt-ott persze lehet csiszolni. Macbe lehet, hogy kerül idén SSD, de nem sürgető. Retina iPad is kérdéses még, szintén nem lenne tragédia, ha csak a következő modellel váltanék.
    Illetve, most egy Dell (álló) szárnymonitort használok.. hm, valahogy nem az igazi. Ha jönne a retinásított ThderDisplay, akkor arra valószínűleg csúnyán rámozdulnék :).

  37. Én is elvagyok.
    Van egy 2010-es MacBook Air-em persze jobb lenne egy 2011-es de nincs rá szükségem.
    Van egy iPhone 4-em persze jobb lenne egy iPhone 4S de nincs rá szükségem.
    Van még a házban egy iPad 2 de nekem külön nem kell mert minek, legfeljebb az iBooks Author-ral készített órai vázlataimat olvasnám rajta.
    Egy Time Capsule-nak viszont nagyon örülnék mert nagyon féltem az adataimat hogy elvesznek és egy nagyobb tárhelyre is jól jönne mert keveslem a 128gb-ot az Air-en.

  38. jelenleg egy iphone 4s 16gb, apple tv 2.gen és ipad 3 32gb tulaj vagyok.
    álom: 15″-as macbook pro, 21″ imac ha télleg mindegy lenne. de reálisan 13-as macbook pro

  39. Jelenlegi konfigom az álomkonfigom:

    iMac 21.5 w/ 16GB Ram
    iPhone 4S 16GB
    iPod Nano

    Esetleg még a legkisebb MacBook Airt elfogadnám,de nem szükséges:)
    iPad 2-m is volt,de az iMac és az iPhone mellett feleslegesség vált.

  40. Az én konfigom, ami tökéletesen kiszolgál:
    iMac 21′
    Apple TV 3rd gen
    iPhone 4
    iPad 1 🙂
    iPhone 2G 🙂

  41. jó látni, hogy bejött a kormány gazdaságpolitikája! nincs itt gond kérem!

  42. Nekem jelenleg van egy HP netbook-om,egy iPad 3gen,egy iPhone 4,És egy 4gen touch.
    Álom:a touch-ot,a HP-t és az i4-et eladnám És vennék helyettük egy i4s-t,egy 2tb-os time capsule-t+egy 13″ colos airt a lehetō legerōsebb konfigurációkkal(munkám miatt fontos)+magic mouse 🙂

  43. Millás köcsög vagyok, már mindent megvettem amit akartam.
    SLS AMG Mercimbe kéne valami egyedi Apple gyártású cucc, talán… kéne valami 8 magos táblaPC még, hogy reggelente a klotyóról röccenés nélkül tolhassam a Facebookra a kontentot.
    Meg talán rajoskodásból valami gyémántos, arannyal futtatott iPhone, persze egyedileg Nekem készítve.

  44. A kívánságom egy 13″-os MacBook Pro 1440×900 vagy 1680×1050-es nativ felbontással, mégpedig AntiGlare kivitelben.
    Fölöslegesnek tartom az iMac-et, mert ha lenne egy atomerős MacBook Pro-m, akkor csak rákötöm az óriási monitoromra (1920×1200) és kész vagyok! Ha akarom, csak kihúzom a HDMI csatlakozót és már vihetem is. Nekem már a jelenlegi csúcs konfig is elég volna, csak lenne végre egy 13″-os, frankó felbontású Pro!
    Nem értem, hogy miért nem rakták bele az Air 1440×900-as (nativ) felbontású kijelzőjét a Pro-ba.

  45. @wittao: 😛 😛

  46. @onderon: De nincs ám! Köszi a hasznos hozzászólást a témában. Most pedig tessék bevenni a gyógyszert! 😉

  47. Az álom az lenne, ha kapnék egy olyan setupot, mint amiket ti írtatok, azt ki sem bontanám, hanem az árából vennék egy kocsit, valamint egy olyan asztali gépet, ami a következő 8 évben verne mindent és télen radiátorként kitűnően üzemelne, miközben 3d-s animációkat renderelek vele…

  48. 21″ iMac. Nekem ennyi.

  49. @onderon: Ennek semmi koze a kormanyhoz.

  50. @VIP:
    De nagy kiraly vagy. Azt mer nem vetted meg meg mr 3d render?

  51. én elvagyok a mostani setup-ommal, bár épp bontásban vagyok.

    Jelenleg:
    Mac Pro 1,1
    2x2Ghz Xenon proci
    32Gb ram
    2x 1Gb Ati Radeon HD 4890 New Version (ebből az egyiket holnap viszik el)
    30″ Cinima Display (holnap viszik el)
    3x1TB 7200HDD + 128GB SSD

    szintén fotós melóra volt használva, illetve nagyon jó volt, hogy cserélhető benne minden, a procitól kezdve a videókártyán át, MINDEN! De eladó sorba került, mert vettem egy:
    MacBook Pro 15″:
    Anti-Glare 15″ 1680×1050 Hi-res (XMS)
    2.2GHz Quad Core i7
    8Gb ram (egyenlőre, 16Gb-t majd ha valaki elviszi a mac pro-m…)
    128gb SSD + 500Gb HDD optibay-ben
    Intel HD Graphics 3000
    Radeon HD 6750 512MB

    mivel mobilisnak kell lenne, egyre többet utazom

    ezen kívül

    iPhone 4-em lecseréltem egy BalckBerry 9900-ra, ameddig meg nem jelenik az új iPhone. (T-mobile)
    Beats Studio fejhalgató 3 hetes (iStyle)

    Amit még vennék:
    iPad 2 16gb + 3G
    Apple TV 2G

    ha valakinek kell a mac pro, akkor 200.000 (igen kétszáz-ezer) forintért vihető 6gb rammal és a gyári 2600xt karival + egy gyári apple keyboard :)) érdeklődni rudolf.katona7 (kukac) gmail (pont) com címen. és akkor itt vége is a reklámnak. 🙂 remélem nem gond, ha igen akkor töröljétek ki az utolsó 3-4 sorom 🙂

  52. -iMac 27″ (az aktuálisan legolcsóbb darab, mert hw-ben elég lenne a 21-es is, de a nagy méretű képernyő az kéne)
    -MBP 13″ (szintén az aktuálisan leggyengébb gép is elég lenne)
    -iPhone 4S 32GB
    -iPad (új) 32GB WiFi

    Ez lenne az álom. Amit meg talán el is érek egyszer: iMac + aktuálisan legújabb iPhone. iMacből kérdéses, hogy össze tudom-e kaparni a pénzt 27″-ra…

  53. Az én álomsetupom egy iPhone 4s.
    Úgy látom, én vagyok itt a legboldogabb, mindenem megvan, amit szeretnék. 🙂
    (Mármint az Apple-től, természetesen.)

  54. Jelenlegi setupom:
    2010-es Mac Pro, iPhone 4 16 GB

    Álomsetup:
    – Új Mac Pro
    – 27″ Cinema Display
    – MBP i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
    – Apple TV
    – TimeCapsule 2 TB
    – iPad 64 GB wifi + 3G
    (- az iPhone 4 – esem rendben van, de legközelebb 32 GB – osat vennék.)

  55. Nincsen csak egy iPhoneom és más applere nincs is szükségem. A munkámhoz is csak ez az egy eszközük használható.

  56. -Tme Capsule 3 TB. Kiváló router elfér rajta jópár évig az összes adatom filmem zeném.
    – 2 db Airport Express. Azért, hogy az egész lakás minden zuga le legyen fedve wifivel.
    – MacBook Pro 15″ i7 16GB ram 256 SSD. Jelenleg a 13″ Macbook felbontásával nem vagyok megelégedve, így a lakásba egy 15″ simán elférne.
    – Apple TV3. Hogy minden tartalmam élvezhessem nagyban.
    – 27″ Apple Led Cinema Display.

    Dióhéjban ennyi. 😛

  57. Én nem panaszkodom, a következő konfigom van:
    – MBP 13″ 2011 ősszel vásárolt, memória duplázással és SSD-vel,
    – iPhone 3G :),
    – iPhone 4S 16GB,
    – iPad1,
    – Apple TV 2,
    – Time Capsule 2TB,
    (- zárójelben: iPig 🙂 )

    Egy retina iPad-re fáj még a fogam, de igazából az 1-esen is mindent meg lehet oldani ami nekem kell. Az egyetlen gondom vele, hogy lassul.
    Emellett még szeretném lecserélni a vezetékes Apple billentyűzetet bluetooth-osra, az egeremet magic trackpad-re… gyanítom ezekből sosem lesz semmi.

  58. Sziasztok,

    Kérdésetekre a válasz:

    Ha egy céget csinálnék mondjuk, akkor a következő összeállítással tenném:

    Asztali gépnek:
    iMac 21.5” i5 2.5 GHz

    Laptopnak:
    MacBook Pro 15” 2.2GHz 500GB

    Tabletnek:
    iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB fekete

    Telefonnak:
    iPhone 4S – 32GB fekete

    Indoklás. Valószínüleg marketinggel foglalkozna a cégem így praktikus lenne az iCloud szinkronizálási okok miatt, könnyebb lenne bemutatni egy egy koncepciót, ha mondjuk előkapom az iPad-omat és lejátszom az animációt, vagy a videót. A gépek gyorsasága és stabilitása mindenképpen előnyös.

    Semmiképpen sem villogási okokból választanék Apple termékeket, köztudott, hogy mind grafikai mind programozási vagy animálási lehetőségekben jól teljesít az Apple.

    Munkamegosztási indokai is vannak, könnyű elosztani a munkát és azt megosztani, könnyen látható lenne, hogy mit csinál a kollégám, ebben segít az Apple egyszerűsége. A Microsoft alapú rendszerekben szinkronizálni két munkaállomást iszonyú bonyolult és beállítások sora vezet hozzá, ráadásul a Microsoftos “testvéreim” tudják, gyakran egy régen tökéletesen beállított kapcsolat minden különösebb ok nélkül egyszerűen nem működik tovább, valamiért…

  59. Ami jelenleg van:
    – iPhone 4 16GB
    – MacBook Pro 13 2010
    – Magic Trackpad, Wireless Keyboard

    Amit szeretnék:
    – iPhone 4 maradhat
    – MacBook Pro 13 2011 i7 16GB RAM.al, 256GB-os SSD-vel
    – 2 ThunderBolt Display, egy otthonra, egy az irodába
    – Még egy garnitúra Magic Trackpad és Wireless Keyboard
    – Egy új iPad 32GB
    – Mac Mini Server Quad-Core i7
    – A mini-hez egy 6 lemezes Pegasus RAID tömb
    – Egy AirPort Extreme és több AirPort Express wifi AP-nek
    – Két xStand állvány az MBP-hez
    – És végül egy Apple TV

    Fúú… Így végig nézve kell még várni egy darabig, hogy mind meglegyen 😀

  60. Hàt én egyenlőre meg vagyok elégedve csak egy ipad 3 32 wifi3g re van igényem 😀 van egy iphone 4 16 gb om meg egy macbook air 13” 256gb os ssd vel a legnaggyobb legerősebb szoval köszöntem 😀

  61. Ami jelenleg van:
    MacBook Pro 15″ CTO Mid 2007
    MacPro Mid 2010
    Apple Alu USB keyboard
    Apple Pro USB keyboard
    Apple Pro Mouse
    Time Capsule 1st gen 500GB
    iPhone 4S
    iPod 5.5G 30GB

    Ami kellene:
    MacBook Air 13″ CTO – MacBook Pro helyett
    Apple BT keyboard
    Apple Magic Trackpad
    iPad wifi early 2012
    Apple Cinema Display 30″

  62. @xero: Az Apple TV lemaradt, de az már hamarosan meg is lesz az iPad-el együtt. 🙂

  63. @buksikka:
    😀 Ugyan ez a helyzet nálam is, csak még kellene egy TimeCapsule, meg egy Apple TV, ja meg be tudnék zsúfolni a házba még egy iMac 27-et is 😀

  64. Ami jelenleg van:

    – iPhone 4S 32GB
    – iPhone 3G 16GB

    Az én “álomsetup”-om enyém így nézne ki:

    – “Az Új” iPad 64GB Wifi, rengeteg fotót csinálok, meg persze a játékoknak, appoknak is kell a hely. 🙂

    – Apple TV, mivel a TV-ben semmi értelmes adás nincs, ezért jól jönne ez is.

    – MacBook Pro 15″ főleg a mobilitás miatt, iskolába, munkához.

    – iMac 27″ 3.4GHz i7, 16GB Ram, 1TB HDD + 256GB SSD ez pedig otthoni dolgokhoz, valamint munkához, videó és képszerkesztésre, játékra.

    – Time Capsule 1TB, mindenképpen kell, fényképek, videók…stb

    – Egyéb eszközök ami még jó lenne: Apple Magic Mouse, Magic Trackpad.

  65. Ami van
    Iphone 2g :))

    Álomsetup pedig
    -egy új iphone
    -egy macbook pro 15″
    nagyjából bőven elég volna 🙂


Add a Comment