fbpx Skip to content

Legalább fél óra volt, mire eldöntöttem, hogy megírom ezt a cikket. Komolyan mondom idegesít. A UPC-t biztos mindenki ismeri, kinek jó, de legtöbbünknek sajnos rossz tapasztalatai vannak a céggel kapcsolatban. Olyan helyzetben vagyok, hogy tőlük nincs szolgáltatásom, de a mai nap folyamán láttam, hogy frissítették az alkalmazásukat. Na mondom, meg is nézem, hogy milyen értékelések vannak az apphoz:

Ez mindent elmond. Konkrétan 2011 augusztus óta van bent az App Store-ban a upc távrögzítő nevű app. Nyilván ők is kiadták egy alvállalkozónak jó pénzért, hogy fejlesszen nekik egy “kiváló” alkalmazást. Ez nem sikerült.

Az már egyébként csak hab a tortán, hogy az App Store-ban lévő képernyő képek jailbreakelt telefonon készültek:

 

Vajon mennyi idő, míg kijavítják ezeket a hibákat? Te használod?

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. Nekem tökéletesen működik, csodálkoztam is a sok negatív véleményen.

  2. @maestro1911: Van akinek működik, de jól látszik, hogy a többségnek nem. De miért nem javítják akkor ki?

  3. Én ugyan ritkán használom, de amikor kellett, működött. (volt olyan, hogy a műsor kezdete előtt öt perccel állítottam be felvételt, és felvette) Lehetne a program fürgébb persze, meg világosabb a háttere a jobb olvashatóság érdekében. A frissült változatot még nem próbáltam.

  4. Azert a Tre-Home is megeri a penzet. Hetek ota szarnak a juzerre, szo szerint… pedig mas kulonbnek tartjak magukat a upc-nel.. Mindkettot be kene zaratni a ‘csaba…

  5. üdv
    Nem akarok beleszólni,de sajnos mindig van egy-két emberke akinek,soha semmi nem jó.Ha ingyen lenne akkor az lenne a baj.
    A Csiki legendákra támaszkodni,pedig nem épp ésszerű dolog.
    A két mondatod is üti egymást :

    UPC-t biztos mindenki ismeri, kinek jó, de legtöbbünknek sajnos rossz tapasztalatai vannak a céggel kapcsolatban. Olyan helyzetben vagyok, hogy tőlük nincs szolgáltatásom

    Akkor ha nincs tőlük szolgáltatásod akkor ,hogy a fenébe nyilvánítasz véleményt valamiről,nem értem.Vagy olvastad valahol,hogy másnak [email protected] nem sok alapja van ennek az írásnak.Nem a céget akarom védeni,csak teljesen irreális amit írsz.
    Persze ez csak az én véleményem.
    Bocs,hogy akadékoskodtam,de Én ilyen vagyok
    SZOLG OK 😀

  6. Twingos: már bocs de egy zsák molylepkének több van…!
    Az h jelenleg nincs nem jelenti h soha nem is volt! Meg szerintem vannak ismerősei akikkel beszélgetni is szokott, akiknek meg könnyen lehet h volt már gondjuk a szolgáltatóval!
    És ezt úgy mondom h UPC-s vagyok több éve és csak egyszer volt nézeteltérésem velük, tehát mondhatni elégedett ügyfél vagyok!
    Aztán a cikk nem erről szól hanem az appjikról, tehát ha emiatt leszólod a cikket, akkor ugyan olvasd el még párszor!
    Amúgy további szép napot 🙂

  7. Müsorújságnak kíváló, am számomra használhatatlan:D

  8. Nekem tökéletesen működik, jó ideje. Persze lehetne jobb is az app, de a célnak megfelel. Ha valaki nem regisztrál akkor tényleg nem működik…. Egyébként meg teljesen mindeg, hogy T vagy UPC.

  9. Azzal nem értek egyet,hogy az UPC olyan rossz lenne.Nekem is UPC-m van és tökéletesen működik.
    Az appot nem használom és le se töltöttem mert nem érdekel.

  10. Én is használom az app-ot – és nálam is tökéletesen megy. Olyan előfordul, ha ki van kapcsolva otthon a mediabox, akkor nem tudok felvételt elküldeni rá, de az esetek 98% – ban tökéletesen megy. Használom, szeretem….

  11. muxik ez; neha kicsit lag-es, de alapvetoen OK; ha az ember regisztralja a notification e-mail cimet, es confirmed statuszba kerul, meg az ertesites is mindig megtalal.
    nekem korabban a rogzitessel voltak problemaim; a media boxot at kellett allitani alacsony energia modbol magasba; igy teljesen OK, es egybol jon a visszajelzes, h rogzites beidozitve.
    korabban a thomson mediaboxal is jo volt, illetve most a cisco-val is.

  12. Nekem is működik.

  13. Alaptalan az egész cikk, ahogy az iTunes-ban a kritikák többsége is.
    Az app működik, de használat előtt regisztrálni kell, és a médiaboxot nem szabad alacsony energiafogyasztásra állítani, mint ahogy ez le is van írva a tudnivalók között. (Ha mégis alacsony fogyasztásra állítod a médiaboxot, akkor nagyobb ráhagyással kell beállítani a felvételt – így veszítesz a dolog rugalmasságából, a te döntésed).
    Nem mondom, hogy nem lehetne szebb, vagy gyorsabb az app, de minden ellenkező híreszteléssel szemben működik.

  14. Sziasztok,

    nekem az ügyfélszámommal még csak regisztrálni sem sikerül.

    Ma azt az infót kaptam, hogy a UPC és a UPC Direct két külön fogalom. Nekem pl tányérosan jön az adás, HD DVR dekóderrel… azt mondták, hogy tányéroson ez a szolgáltatás nem is megy.

    Nagyon szeretném, ha menne, mert az elképzelés szerintem nagyon jó (pl. most a Forma1 felvételét simán beállítanám, mire hazaérek indíthassam is 🙂 )

  15. Mind a UPC mind a T mehet a pi be. DVB-C n kell adni azt majd megoldom 1000x jobban mint ök. Persze akkor nem tudnak a settop boxokra lenyúlni.

  16. Látni kell a upc tényleg gagyi szolgáltatást nyújt. Felibe-harmadába rögzít a box és a program. Kéne figyelni a színvonalra!!!!


Add a Comment