fbpx Skip to content

Megérkezett a Cut the Rope: Experiments legújabb frissítése, az 1.3-as verzió az App Store-ba, melyben egy új csomag vár ránk, a neve “Handy Candy”. Az új rész 300 csillag birtoklása után válik elérhetővé és 25 új szintet tartalmaz, melyeket reméljük, nem teljesítjük olyan gyorsan, mint eddig, és több fejtörést okoz majd a játékosoknak. (Bár itt megjegyzem, egyébként tényleg az a baj ezekkel a frissítésekkel, hogy amint elérhetővé válik, 1-2 óra játszás után már végig is pörgettük az új részt, és izgulva várjuk a következő frissítés eljövetelét.)

A Handy Candy új eleme a robotkar, mely különböző részekre tagolódik, és ezeket a kapcsolódási részeket külön-külön is lehet irányítani. Illetve a tenyér rész úgy működik, hogy megragad bármilyen tárgyat ami az útjába kerül, legyen az cukorka vagy rakéta, és csak akkor ereszti el, ha rányomunk.

Update #1

Az Apple úgy tűnik, egy új promócióba kezdett. Twitteren bukkantunk rá, hogy az App Store az alábbit csiripelte a nagyvilágnak:

Mint látjuk, a #FreeAppoftheWeek hash tag-ből arra következtethetünk, hogy minden héten ki fognak választani egy alkalmazást vagy játékot és az a hét végéig ingyenesen elérhető lesz az App Store-ban.

Ha az iTunes-ban rákeresünk a “Cut the Rope: Experiments”-re akkor a játék leírásában bekerült egy App of the Week kép is:

Most korlátozott ideig ingyenesen érhető el az App Store-ban az App of the Week első játéka, töltsétek, amíg lehet! 😉

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=WxOOJz2UBmk&w=450&h=253]

[appstore id=”450542233″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Miért van az, hogy be van kapcsolva az iCloud sync, mégis elölről akarja kezdeni a játékot az iPad, pedig iPhone-on már majdnem kijátszottam?

  2. @Stifler93: mert iPaden nem Cut the Rope: Experiments van, hanem Cut the Rope: Experiments HD

    Rettenetesen nagy buziság, nem egyszer tapasztaltam. Pl itt is, amikor játék van. Ha valamiből van külön HD app, az eredmények is külön vannak gamecenetrben. Univerzális appokat a világnakI


Add a Comment