fbpx Skip to content

Az utóbbi időben annyi jailbreakes alkalmazás jelenik meg, hogy csak úgy bámulok. Már lassan sajnálom, hogy nem jailbreakelek iOS 5.0 óta, mert bizony vannak itt olyan fejlesztések, amik jól jönnének. Több jailbreakes app van arra, hogy névjegyeinkhez extra dolgokat társítsunk, ilyen például a Cyntact, amivel képeket tehetünk a névjegyzék listába, vagy hasonló programmal az SMS-ek mellé is.

Egy új fejlesztés jelent meg nem olyan régen, a Homescreen Contacts. A nevéből is adódóan a névjegyeinket rakhatjuk ki ikonnak az iPhone képernyőjére.

Az app szépen beépül a jelenlegi hívás/névjegyzék alkalmazásba, ahol alul kapunk egy új gombot. Miután kiraktuk a névjegyünket az iPhone  képernyőjére, szép mappa stílusú menüpontot kapunk, ha rákattintunk. Itt rögtön látjuk, hogy ki az a személy, akit kiraktunk, illetve több opció közül is választhatunk.

Ugyan több megoldás is létezik arra, hogy a kedvenc névjegyeinket kirakjuk ikonként, azonban ez messze a legjobban kezelhető kiegészítő, amivel ezen a téren találkoztam. 🙂 A program letölthető a Cydiából 1.99 dollárért.

Aki amúgy még nem ismeri a Dashboard X-et, érdemes ezt is elolvasni, mert megjelent! Szifon.com: DashBoard X

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Nem győzött meg

  2. Engem meggyőzött. Meg is vettem, kipróbáltam, teljesen jól működött – sokkal jobban, mint a hasonló appstorebeli cuccok. Aztán volt egy restart és azóta nem megy. Most megpróbálom újratelepíteni, hátha…

  3. Lehet, hogy csak az én telefonom a hülye, de:
    – reinstall és a program ismét működik.
    – létrehozom az ikont, faszál megy.
    – restart és onnantól se a létrehozott ikon, se a program nem működik.

    Kicsit értelmetlen pénzkidobás volt ez most, úgy érzem.

  4. Nekem ugyanez a tapasztalatom, ez így nem használható. Szerintem a LockInfo- val akad össze, nekem eltűnik LI homescreen miután hozzáadom az első kontaktor és csak reboot segít, onnantol viszont nincs Homescreen contact. Nálam remove lett a vége. 🙁

  5. Én meg inkább a scrollingboard-ra gyanakszom, hogy ezzel akad össze (nálam nincs fenn a lockinfo). Kár érte amúgy, mert tényleg jó lehetne, de így kidobott pénz volt.


Add a Comment