Vodafone: Kezdj El Valami Újat hétvége – Készülj fel az iPhone-oddal is!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már 3 napja tart Budapest belvárosában a Vodafone F1-es őrülete. Kerékcsere, fotózás, sisakpróbálás, tekerés, és még megannyi program volt és tart jelenleg. A buli holnap fog tetőzni, mikor is Jenson Button és rallyautók száguldanak majd Bazilika és a Parlament között! Találkozhattok majd egy Hungaroring Boxutcával az Erzsébet téren is, illetve ha még nem tudtátok volna, az egész rendezvény ingyenes!

Alkalmazás

Természetesen iOS alkalmazás is készült a rendezvényre, de nem is akármilyen. Az MTA SZTAKI csapattal közösen Magyarország legjobb útmutató alkalmazásába építették bele a rendezvény térképétét és eseményeit! A Budapest Guide@Hand nevű alkalmazásról talán még nem sokan hallottak, mivel leginkább a külföldiek használják. Ez egy olyan alkalmazás, ami követ téged a GPS segítségével, és például mikor a Budai vár egy-egy részéhez odaérsz, az alkalmazás automatikusan elmondja neked, mi történt ott, milyen jellegzetes dolgokkal találkozhatsz.

Budapest GUIDE@HAND
  • Budapest GUIDE@HAND
  • Méret: 43.91 MB | Verzió: 6.5.4
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

 

Tehát töltsd le és indítsd el az alkalmazás. Elég komoly, 30-40MB-os csomagot fogunk majd letölteni az alkalmazáson belül, így mindenképp ajánlott egy nyílt Wi-Fi, vagy hogy még otthon tegyük meg ezt. Az alkalmazás telepítése és frissítése után rögtön megtaláljuk a Vodafone hétvége részt. Több menüponttal is találkozhatunk, de talán a legfontosabb a barangolás, illetve az események.

A fenti térképen jól látszik, hogy hol fognak versenyezni az autók: a Kossuth tér – Parlament – Deák tér között. Ha elindítjátok a Barangolás menüpontot az appon belül, akkor ezt a részt érdemes körül járni, és ahogy követ titeket GPS-en az alkalmazás, úgy fogja elmondani, mikor mi fog történni. Tehát nektek csak sétálnotok kell, miközben az app bemondja, mit fog történni, mit fogtok látni majd. 🙂

 

Természetesen megannyi más funkciója van még az alkalmazásnak és a barangolás menüpontnak is, próbáljátok ki. Mi ott leszünk! 🙂

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Fene tudja, 5 perc múlva kezdődik, de a weboldalin semmi live dolog nincs. Csak ki van írva: “A Vodafone Belvárosi Nagydíjról senki sem maradhat le! Nézd meg a saját képernyődön, valós időben, ahogyan Jenson Button elszáguld a Parlament előtt! Kövesd élő, online közvetítésünket akár mobilról is!”
    DE HOL? Jó szárul van megcsinálva ez is… :S

  2. Srácok, a Console Corner – szifon csapatos sorsolás mikor lesz?
    Csak azért, mert ugye a CC tegnapra írta a nyereményhirdetést, de azóta semmi hír, egy új hozzászólás, sehol semmi. Tűkön ülve vár már Mindenki! 😀

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!