fbpx Skip to content

Squeak ügynök kalandja tovább folytatódik és újabb izgalmakkal érkezik a Spy mouse legújabb frissítése, melynek színhelye a Volcano sziget, ahol főhősünk aktuális ellensége egy speciális mérgezett nyíllal rendelkező Dzsungel macska.

A frissítésben 11 új szint érkezett, melyben csúszós-sikamlós területek, lávagödrök és tűzgolyók nehezítik haladásunkat. Extrák terén is kapunk újdonságokat, szám szerint 5 darabot, ilyen például az X-Ray, mely segít felfedni a rejtett átjárókat és a macskák előtt észrevehetetlennek maradnunk, vagy a Banánhéj, amin elcsúszik a macska, és ha ügyesek vagyunk akkor még egy lisztes zsák kombót is összehozhatunk a teljes káosz elérése érdekében, ezzel időt nyerve egerünknek.

A frissítésben érkezett egy segítőtársunk is, aki a játék során a legjobb barátunkká válik, az ő neve Digger, a kutya, akinek a boltjában az előbb említett extrákat vehetjük meg sajtok fejében. Lényegében ennyi újdonság érkezett a Spy mouse frissítésében, illetve még annyi, hogy a játékosok számára elérhetővé tették, hogy megtekintsék a Game Center eredményeiket. Kalandra fel! Jó játékot mindenkinek! 😉

[appstore id=”445992465″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment