fbpx Skip to content

55 év után retina lett a Füles! 🙂 Valójában persze az 55 éve nyomtatott formában létező Füles magazin megjelent iPad-re. Az újabb magyar fejlesztés mérföldkő ismét, mivel ez az első retina kijelzőre készült magazin, így az új iPad képernyőjén is tűélesen jelennek meg a feladványok.

A rejtvényfejtés a megszokott módon történik, kiegészítve néhány kényelmi funkcióval – mint az irány automatikus kijelölése két karakter leütése után, vagy a definíció kinagyíthatósága. Az ingyenes alkalmazásban három skandi rejtvénnyel teheti próbára tudását és gyorsaságát a felhasználó. Rejtvényből sosem elég, így az alkalmazáson belül jelenleg hét további rejtvénycsomag vásárolható, egyenként 10-10 rejtvénnyel. A csomagok száma folyamatosan bővül, így senkinek sem kell félni, hogy a nyaralás alatt elfogynak a fejtörők.

A játék időre megy, szüneteltethető és bármikor folytatható vagy újrakezdhető, bármennyiszer megfejthető, így akár a család összes tagja élvezheti ugyanazt a keresztrejtvényt – mindezt radírozás nélkül.
A gyorsaság is számít, hiszen a megfejtés ideje megosztható a játék Top10-es eredménytábláján illetve Facebookon is, így akár a barátokkal versenyezhetünk.

[appstore id=”491300663″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. iPhone verzió?:D

  2. most töltöm le épp 🙂

  3. Mi az app neve iPhone-ra, mert füles néven nem találom?

  4. Valaki nem nézte meg a fájlokat, hogy meg -e lehetne szerezni az extra tartalmat is ingyen?

  5. @hullamospapagaj: Ne haragudj már öreg, de mégis gondolkodjál már egy kicsit! iPad-re telik, de szaros 1.59-et nem tudsz kifizetni az extra tartalmakért?
    Szerintem te ne tölts le egy alapvetően észre, tudásra épülő alkalmazást, mert nincs mit használnod hozzá!

  6. @amk any*d, inkább ne reagálj, te paraszt!


Add a Comment