fbpx Skip to content

Manapság nem könnyű jó játékot találni az App Store-ban. Nagyon sok hamis alkalmazással is találkozhatunk (például online tévézésre alkalmas lehúzások), de a tegnap egy olyan nap volt számomra, amikor 2db új, fergeteges játékkal is gazdagodtam ingyen! 🙂 Az első alkalmazást egy kedves barátom, Marci küldte nekem, hogy nézzen már meg, mert annyira addiktív, hogy nem lehet lerakni.

Hölgyeim és Uraim bemutatom a Ready Steady Bang -et!

[appstore id=”447588618″ country=”HU” style=”custombox1″]

Nem kell mást tenned, mint Cowboy-ként kiállnod az ellenféllel szemben és előbb lepuffantanod, mint ő téged! A játék nagyon letisztult 8 bites grafikával mutatja a történéseket, több mint 30 halálmóddal találkozhatunk.

 

iPhone és iPad univerzális alkalmazás, van benne többjátékos mód is, 1 eszközön egyszerre ketten tudtok játszani. Sajnos egyelőre nem lehet 2 különböző eszközön versenyezni, azonban van Game Center a játékban, így láthatjuk mennyire Cowboy a kollégánk. 🙂

A másik app, amit bemutatnék, szintén a többjátékos mód híve, nem más mint egy “találd ki mit rajzoltam le” játék. Ebből a fajta játékból igen komoly mennyiség van az App Store-ban, de azt kell mondjam ez tökéletes.

Bemutatom a Draw Something-ot!

[appstore id=”488628250″ country=”HU” style=”custombox1″]

Van belőle ingyenes és fizetős változat is. Azt hiszem, csak az a különbség, hogy nincs tele a fizetős reklámokkal. A játék lényege nagyon egyszerű. Találd ki, mit rajzolok le! Az app 3 különböző nehézségi szintből ad nekünk 1-1 angol szót, amit le kell rajzolni, majd pedig az ismerősünknek elküldeni, hogy találja ki, mi lehet.

 

Többek között azért tetszik kifejezetten a játék, mert nem azonnal, online kell kitalálni, hogy mit rajzoltál, hanem amikor ráérsz, kitalálod, és elküldöd. A másik fél ezután push-ban értesül róla, és így tovább. Tehát ráértek egész nap játszani, amikor épp van időtök. Egyszerre akár több ismerőssel is játszhatsz, és a Facebook segítségével megtalálhatod, mely más ismerőseid játszanak még vele.

Nekem kifejezetten tetszik ez a “körönkénti” játékmenet, mivel akár éjjel 1kor is elküldheted haverodnak a feladványt! 🙂 Én például a tegnapi Zagar koncert alatt küldtem egy feladványt a másik sorban csápoló ismerősnek. Ezúton is köszönöm @tmsvrs, hogy megmutattad nekem a játékot.

Egyébként, akik kevésbé ismerik az angol nyelvet, azoknak érdemes feltelepíteni az ingyenes Google fordító alkalmazást:

[appstore id=”414706506″ country=”HU” style=”custombox1″]

Játékra fel Szifon.com olvasók, és várjuk a legjobb Cowboy eredményeket hozzászólásban! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. valakinek megy ez a 2 géjm?, mert nekem mindig kilép..:/

  2. ajanlom figyelmedbe a dooors nevu jatekot,vagy a szokirakost

  3. gondolom most nagy kedvenc játék dömping lesz, de ha az angollal nincs gond, és tényleg le akarod magad kötni egy szórakoztató és gondolkodtató játékkal, töltsd le a Hector c. játék mindhárom részét, és játszd végig!

  4. @pupu: Igen, tökéletesen megy mindkettő (iPhone 4, IOS 5.0.1)

  5. köszi, örülök neked..:D, nekem 3G-m van(3.1.3) és nincs írva sehova hogy nem fut rajta..:/

  6. A Draw somethingot már rongyosra játszottuk a barátnőmmel 🙂

  7. @pupu: Nem lehet,hogy kevés a memóriád ?Esetleg próbáltad már újraindítani ?

  8. @hSn0wQ: persze, volt respring, utána 2x reboot, és ugyanaz…, széttépem..:D

  9. @pupu: Hát akkor függetlenül attól,hogy nem írja a leírás lehet,hogy nem kompatibilis iOS 3.1.3-ra.Van más appod is ami crash-el.Restore-oltad vagy update-elted már valaha a telót,volt már jailbreakelve ?Mert,ha mondjuk frissítettél vagy restore-oltál és ezen folyamatok elött volt jailbreakelve a teló és készítettél backupot és a restore/frissítés után vissza állítottad a backupot az bizony okozhat az appok futásában gondot.
    Esetleg még azt is megpróbálhatod,hogy ha jailbreakelt a teló,hogy letöltöd a Cydia-ból a SwapMode-ot a http://repo.ispazio.net/ repo-ból (ez minden SBSettings-es cuccot és magát az SBSettings-et is törli).Ez a szoftver engedélyezni fog több RAM-ot.

  10. Sajnos nekem nem mutattal ujat ezzel 🙁
    Pedig ehezek egy-ket tenyleg uj jatekra 😀

  11. @hSn0wQ: köszönöm terjedelmes válaszod..:)
    nos, igen, jailbreak-elve van, volt már restore, és volt backup is. De más appok mennek, az itt írt szókirakós pl. megy. Továbbá nagyobbak is, pl. spiderman vagy battlefield is elmegy rajta, és akkor ilyen 8 bites grafikájú meg nem?!
    ha nem menne 3.1.3-as firmware-en, akkor az appstore nem is engedné letölteni.
    kipróbáltam a swapmode-ot, és nekem game módban is előjön a sbsettings, mitöbb, ha akkor rakok free memory-t akkor marad.. se le, se fel nem megy a szabad ram.gondolom reboot sem segít, mert ahogy átállitom egyből újrainditja a springboard-ot.
    más javaslat?…:)

  12. @pupu: Fogalmam sincs.Próbáltad már manuállisan telepíteni ?Esetleg az iTunes-on szinkronizálni ?


Add a Comment