fbpx Skip to content

Sajnos előző héten technikai hibák miatt nem tudtuk a SzifonCenter játékot rendesen, a megszokott módon megcsinálni, így inkább újraindítjuk. Ennek megfelelően a héten sokkal nagyobb figyelmet fogunk szentelni neki, hogy ne fordulhasson elő még egyszer hasonló sem.

Felbuzdulva azon, hogy egy fizetős játékkal is, mint az Angry Birds Space is több, mint 800-an játszottatok, most szeretnének ha ezt a számot 1000 fölé tennénk, így most egy kivételes és letehetetlen magyar játék lesz a kihívás, ami ráadásképpen ingyenes.

A 8bit Ninja ráadásul a múlt hét folyamán frissült is, így egy új aréna és karakter is elérhetővé vált, plusz rengeteg finomhangolás a felhasználói visszajelzésekből, sőt, már egy lájkkal és követéssel is  kaphatunk pénzt.

A kihívás: 8bit Ninja

Nemrég az iGamer.hu tesztelte a magyar Dogbyte Games első játékát, a 8bit Ninja-t, ami retro stílusával és jó upgrade rendszerének köszönhetően gyorsan belopta magát a mi szívünkbe is. A játék rendkívül egyszerű, rohangálni kell a gyümölcsök elől, hogy ne nyomjanak össze minket, és közben felszedegetni az érméket és egyéb extrákat a fejlődéshez és a túléléshez. Game Center-ben összesen 1 toplista van, ami az egy élettel való megszerzett pontszámokat figyeli, így a cél, hogy a lehető legtovább bírjuk 1 szuszra.

[appstore id=”503817965″ country=”HU” style=”custombox1″]

Nyeremény

Az első 3 helyezett díjazzuk, az első 3€, a második 2€, a harmadik 1€ értékű játékot választhat az App Store-ban, amit a szifon.com csapattól ajándék formájában kap meg. Sajnos jelen esetben csak magyar accountra tudjuk elküldeni az ajándékot, ezt vegyétek figyelembe, valamint a nyerteseknek 1 hetük van jelentkezni a nyereményeikért.

A játékra való jelentkezés feltételeit és az egyéb, fontos információkat ebben a cikkben találjátok meg: SzifonCenter – Magyar Game Center lovagi torna!

Összegzés:

Ha eddig még nem vettél fel minket a Game Center-ben barátként, akkor add hozzá a SzifonCenter4-et, és mi visszaigazolunk. Ezután a hét folyamán játssz a 8bit Ninjával, részeredmények szerdától elérhetőek az iGamer.hu-n és  SzifonCenter Facebook oldalánA korábbi accountokra küldött felkéréseket NEM tudjuk visszaigazolni, mert azok beteltek, így nem is látjuk az azokra érkező felkéréseiteket. Ha egyszer már visszaigazoltunk bármely accountunk esetén, nem kell a legújabbat is felvenned, mert az összes régi account esetén is figyeljük az eredményeket!

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment