fbpx Skip to content

Hogy miért végre? Tudomásunk szerint a Vodafone több mint 1 éve nem frissítette a navigációs alkalmazását, mert belső problémák adódtak. Ebből az is következett, hogy megjelent az iPhone 4S, és az új készüléken a régi aktivációs eljárás sajnos már nem működött. Így a Vodafone-os iPhone 4S előfizetők nem tudták használni az appot. Ebből persze nem kis felháborodás lett:

Látni lehet, hogy elég sok 1 csillagos értékelést kapott emiatt az alkalmazás. Azért valljuk be, a Vodafone erre jobban odafigyelhetett volna, bármi is volt közben a háttérben.

Vodafone Navigation Hungary

Ezt is kompenzálandó, mától elérhető az új verzió, amiben rengeteg frissítést is kapunk, többek között új térképet, illetve már iPhone 4S tulajdonosok is tudják aktiválni az appot.

 

Az alkalmazás telepítése után lépjünk be a vásárlások menüpontba, majd pedig válasszuk ki Vodafone-osként a “Vodafone aktiválása” opciót. Ezután érdemes még beállítani a háttérben való navigálást is.

[appstore id=”413034699″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Na végre 😀

  2. Kicsit off, de annyira talán mégsem:
    Nekem még a jó kis iPhone 3G-m van, iOS 4.2.1-el. Ezen fent van egy iGo app, amit már frissíteni nem tudok, mert minimum 4.3-as iOS kell neki. Persze így a térkép egyre inkább elavult, sok új út már nem is szerepel rajta. Így sűrűn látom magam viszont a zöld mezőben ha olyan helyen autózok éppen 🙂
    Kérdésem, hogy hogyan lehetne legálisan frissíteni legalább a térképet? Vagy milyen más navigációs app van, amely beszél magyarul, fut 4.2-ön és up to date a térképe?

  3. háttt igen —végre… amikor útvonalat indítok . kiírja hogy mennyi liter üzemanyag szükséges..
    ezt hol lehet beállítani . vagy valamilyen átlagot számol ? illetve hol tudom megadni az üzemanyag árat…köszii

  4. köszönjük a régebbi ios-t használok nevében..nagyon jo lehet a frissités,csak 3g-sek nem használhatják,mivel 4.3-tol kompatibilis..gratula..

  5. @prints:
    Sajnos ezzel ösztönöznek arra, hogy válts egy újabb generációra! Marketing…

  6. @zs2994: Főképernyőn bal alsó sarok (menü) -> az alsó sávon kiválasztod a ‘Mind’ menüpontot (jobb alsó sarok) -> majd legörgetsz a menüpontok között egészen a ‘Járműprofil’-ig (jobb oldalon alulról az 5. menüpont) -> Fogyasztás városban, országúton, motor fajtája, üzemanyagár, maximális sebesség

    Remélem segítettem!

  7. Sziasztok, ha apum vette előfizetéssel a telefont, de én simemmel van használva (mind2) vodás akkor is lehet aktiválni? V csak avval a simmel amivel a telót vették?

  8. @kutyabela: a vodás kártya az vodás kártya, más nem érdekes.


Add a Comment