fbpx Skip to content

Update #1

Most kaptam az email, hogy már kevesebb mint 40 vásároló van hátra! Hajrá! 🙂

Nyerj egy új AppleTV-t!

Pár napja szóltak nekem a SzifonStore-os srácok, hogy bizony közeledünk a 10.000 vásárláshoz! Rögtön lehidaltam, nem gondoltam volna, hogy ennyi idő alatt ezt is elérjük. Lassan 2 éve, hogy működik a SzifonStore, és már rengetegen vásároltatok nálunk, így a tízezredik vásárlót megajándékozzuk egy nem éppen “apró” ajándékkal:

Bizony! Egy új AppleTV boldog tulajdonosa lehet a tízezredik vásárló. Csupán szerencsésnek kell lenned, ahhoz, hogy ezt megnyerd. Annyit elmondhatok, hogy 150-nél kevesebb vásárlás van hátra, így tényleg csak a szerencsén múlik, hogy ki viszi el a készüléket. Köszönjük nektek, hogy minket választottatok az elmúlt 2 évben, és reméljük idén és még a következő pár esztendőben is minket választotok majd! 🙂

SzifonStore és Szifon.com Csapat

(Apró betűs rész: A verseny tisztasága végett a győztes akkor jogosult csak az ajándékra, ha az utolsó 20 rendelésben nem szerepelt!)

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

 1. Pont ma érkzett meg amit az appletől rendeltem 🙂 ,de a kezdeményezés di’cséretes.

 2. Szeretném kiemelni, hogy a 10.000. vásárló fixen megkapja az ajándékot, nem sorsolunk vagy ilyesmi 🙂 (ettől függetlenül persze azért kell egy kis szerencse is!)

 3. pont ma rendeltem apple storeban….

 4. iPad 3-hoz van már JB?

 5. @wow10: kedvenc kérdésem! 🙁

 6. Van egy zsák tavalyi mogyoró a padláson, törés mikor lesz már rá? Alig várom. Jó lenne pirítani. Ha lehet untethered legyen, nem szeretnem naponta újra törni…

 7. @dnp: rémélem földi… 🙂

 8. @draft: Na, egy helyről származtok? :O
  Éérted: “földi”… 🙂

 9. Sziasztok, a kép csak illusztráció?
  Vagy Apple TV 3 a nyeremény? (1080p)


Add a Comment