fbpx Skip to content

Ma van április 1-je, a bolondok, a bolondozások napja, amikor senki sincs biztonságban, bárki egy tréfa áldozata lehet, és akár minket is meglephetnek barátaink, barátnőink egy óvatlan pillanatban, még ha nem is számítunk rá. Szeretnék mi is pár tippet adni, hogyan tudnátok megviccelni iPhone-os ismerőseiteket ezen a napon. 😉

A dologhoz nem kell telepítenünk semmilyen külső programot, elég a Safariban rákattintani az iPhoneception.com oldalára, majd kiválasztani az 5 webes alkalmazás közül, hogy melyik trükköt szeretnénk használni, és adjuk hozzá a főképernyőhöz (Add to Home Screen), így a Springboard-ra kerül a többi alkalmazás ikonja mellé.

Tehát a teendők: Várjuk a pillanatot, míg a kiszemelt emberünk magára hagyja kedvenc készülékét, majd ha eljött az idő, akkor odalopózunk hozzá, és a Safariba belépve beütjük a már jól ismert oldalt és letöltjük a meglepetést. (Ha emberünk jelszóval védi a készülékét, akkor se keseredjünk el, ki kell találnunk egy “B” tervet – erről később.) Ha sikerült lementenünk, akkor nincs más teendőnk, mint elindítani a programot, majd miután betöltött, lezárhatjuk a képernyőt, és várjunk, míg visszaérkezik, és figyeljük a reakciókat.

A “B” terv: ilyet lehet például kitalálni, hogy: “Játszhatok a telefonodon?”, majd ha sikerült megkaparintanunk, akkor jöhet a  letöltés. Természetesen tőletek is várjuk az ötleteket a kommentbe! 😉

Összesen öt fajta animáció létezik:

  • Az “Explosion“, aminél ha rákattintunk az ikonokra, akkor azok felrobbannak, és a körülötte lévő alkalmazások is megpörkölődnek.
  • A “Gravity“, melynél összeomlik a home képernyő, és az ikonok leesnek alulra.
  • A “Kittens“-nél az ikonok helyett macskafejek bukkanak elő. (Gyerekeknek és barátnőknek tetszeni fog!)
  • És végül a “Zombie“, aminek a poénját nem akarom lelőni, mindenki próbálja ki. 😀 (Ezt viszont legfeljebb az erős idegzetű ismerőseinkkel játsszuk csak el!)
  • A cikk írásakor érkezett egy új trükk is, ez pedig a “Virus“, ami olyan, mintha vírust kapnánk, és kiírja, hogy “Trojan install successful. Tranferring Facebook data”.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. ti meg ezekkel a csillámpóncickányokkal trollkodtok. azt hittem már felébredtem.

  2. Boldog szülinapot annak aki ma ünnepli !

  3. gifek nagyon jók!

  4. Csak nekem jelennek meg pónik a szifonon

  5. Nagyon készen, vagytok ez egy jó kis trükk 🙂 köszi

  6. Ha valakinek van saját weboldala, az megtréfálhatja a látogatóit így: http://wiihungary.hu/news2.php 😀
    Pár soros html kód, ha kell valakinek írjon.

  7. A cikk jó!!! Ez a pónis izé meg inkább idegesítő, mint tréfás.

  8. Tesóm hogy befosott, hogy vírust rakott muterom telójára :DDDDDDD

  9. Fasza,de iPod touch-on nem veszik be.


Add a Comment