Instagram képeid a faladra, egyenesen az iPhone-ról!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja felkerestek minket, hogy tudósítsunk egy egyedi alkalmazásról. Az alkalmazás jelenleg egyedülálló hazánkban, és azt kell mondjam, nagyon jó ötlet volt a fejlesztése. Eddig az instagram képeimet csak iPhone háttérként vagy iPad háttérként használhattam, azonban mostantól 1-1 képet biztos kirakok majd a falra is! 🙂

A népszerű fotós alkalmazások (Hipstamatic, Instagram) általában négyzet alakú képeket készítenek. A hagyományos fénykép és képkeret méretek nem igazodnak könnyen az új trendekhez, ezért komoly problémákba ütközöl, ha mondjuk a szobád, irodád falát szeretnéd egy-egy jól sikerült fotóddal feldobni. Viki & Joe Software legújabb, ingyenes és magyar nyelvű iPhone alkalmazása erre a problémára kínál egyszerű és gyors megoldást. A Digi2Real alkalmazással percek alatt és egyszerűen készíthetsz a faladra vászonposztert, fa vagy klipkeretes képet kedvenc fotóidról.

A program indítása után a Start gombra bökve kiválaszthatjuk, hogy egy, már korábban készült képet, vagy az alkalmazással készült fotót szeretnénk felhasználni. Ezek után kell választani a jelenleg elérhető négy termék közül. Az app fejlesztőit dicséri, hogy minden egyes megrendelhető termék esetében rögtön láthatjuk a végterméket, azaz, hogyan is fog kinézni a keretes képünk vagy vászonposzterünk a falunkon.

Minden egyes termékről részletes információkat találunk az alkalmazásban. A kiválasztott terméket megoszthatjuk emailben vagy a Facebook falunkon, illetve meg lehet rendelni a nyomtatást. A rendeléshez meg kell adni a nevet, telefonszámot és az e-mail címet, és a megrendelt terméket legkésőbb a következő napon átveheted a Mammut I. bevásárlóközpontban, a Puskás Fotó üzletében, a fizetés is átvételkor történik.

Használata és a felépítése egyszerű, de annál praktikusabb. Az alkalmazás tele van látványos átmenetekkel, amik még iPhone 3GS-en sem akadoznak, így kifejezetten kellemes használni. Ha valaha szeretnéd a képeidet nyomtatásban látni, akkor mindenképp érdemes letölteni ezt az ingyenes alkalmazást, mert ennél gyorsabb megoldás nincs Magyarországon iPhone-os képek nyomtatására! A kész, keretezett képek ára csupán 1500-2900 Ft-ig terjed. Weboldaluk: http://www.digi2real.com/

Ui: Nézzetek körül a Facebook oldalukon is, mert húsvétkor értékes játékok lesznek ott is! 🙂

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Remek kérdés Wolfcore, a rendelhető méreteket pont a kevés rendelkezésre álló adat miatt kellett papírképnél 12×12 vászonnál 20×20 cm-es méretre korlátoznunk. Így még teljesen élvezhető a kép minősége.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!