fbpx Skip to content

Az Éva magazin ünnepi és egyéb különszámairól rendszeresen beszámolunk, és mivel közeleg a húsvét, épp itt az ideje, hogy szenteljünk néhány szót a most megjelent Éva Húsvét különszámnak. Az Éva magazin elsősorban nőknek szól, de minden alkalommal elmondjuk, hogy ezen lapszámokat meglepően élvezetes férfiként is lapozgatni.

A minőségre az új szám esetében sem lehet panasz, szerintünk több ponton is felülmúlja az eddigi lapszámokat. Egyrészt a készítők úgy tűnik, kezdik felismerni, hogy a túl nagyméretű magazinok nem biztos, hogy annyira vonzóak, hiszen a letöltési idő hosszúra nyúlhat, megszakadhat, vagy alapvetően rettentheti el az olvasót. Így aztán valahogy sikerült csökkenteniük az eddigi 400-450 megás magazin méretét 150 megára, ami szinte csodával határos módon ugyan, de egyáltalán nem ment a tartalom rovására, sőt. Minden eddiginél több interaktivitás, videó, hang és kép került az újságba. Sőt, a magazin készítői két nagyon jó minőségű és érdekes riportfilmet is csempésztek a magazinba.

A használhatóságon is javítottak, tesztünk során úgy tűnt, sokkal egyszerűbb kezelni a magazinban felbukkanó interaktivitást. Nincsenek buktatók, egyértelmű jelek vezetik a kezünket a különféle extra tartalmak sűrűjében.

A készítők elmondták, hogy az Éva nagy előnye, hogy a lap 90%-ban saját gyártású anyagokból áll össze (értsd: ők főzik, fotózzák, videózzák), így nem kell kompromisszumot kötniük akkor, mikor kitalálják milyen interaktív tartalommal töltsék meg a magazint. Az új húsvéti számnál már az iPad-es változathoz találtak ki mindent, és az így keletkezett tartalomból válogatták ki a nyomtatott laphoz a tartalmat. Ez úgy gondoljuk, tökéletesen meglátszik a magazinon, majdnem tökéletes iPades újság született.

Mivel ingyenes alkalmazásról és magazinról beszélünk, ezért akinek iPad van a birtokában, mindenképpen töltse le, mert tényleg nem érdemes kihagyni.

Az Éva alkalmazás tehát letölthető az App Store-ból, amin keresztül hozzájuthatunk az Éva Húsvét különszámhoz:

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Sziasztok!

    Azt szeretném kédezni, hogy ipad 2 5.0.1.-re tudtok valami programot mondani, amivel tudok torrentezni? Próbáltam már a Torrent downloader safari plugint de az megszakadt, és nem tudom elérni a var/mobile/Download mappát magáról az ipadról, és nincs laptop a közelben , hogy arról tudjam kezelni a downloads mappát. Szóval minden para van most!

    Segítségeteket előre is köszönöm!

  2. @Joker: nem kell torrent az Éva magazinhoz, ne parázz…

  3. Ezeket a magazinokat miért nem az “Újságos”-ba tervezik, miért jobb külön alkalmazást csinálni?

  4. @remric: Ők gondolom a keretprogram miatt. Egyébként nem tudom megmondani neked. De erre én is kíváncsi vagyok.

  5. @remric: Szia, hamarosan bekerül a newsstand-be is az alaklamazás, két három hét türelmet kérünk. A következő különszám már onnan lesz elérhető.

  6. @dlencses: Az újság különben No. 1. lett – sztem !

  7. @dlencses: Köszönöm a választ! Ez nagyon jól hangzik.
    Én is gratulálok a magazinhoz, igényes, szép és tartalmas. Élmény lapozgatni.

  8. @Joker: Szedd le Cydiábol az iFile-t tudjál pakolászni mappából mappába. Ha normális működő torrent kliens kell akkor pedig töltsd le az iTransmissiont-t.


Add a Comment