fbpx Skip to content

Újabb őrület veszi hamarosan kezdetét. Az instagram után most itt van a Cinemagram. Ugyan a két alkalmazás között semmi kötődés nincs, tehát a nem ugyanaz a fejlesztőcsapat készítette a Cinemagramot, azonban az új igen kreatívra sikeredett.

Tulajdonképpen az appal csak pár másodperces videót tudunk felvenni, de itt jön csavarás! Ennek a videónak egy részét mozgóvá, egy részét statikussá változtathatjuk, és ezek után még különböző effekteket is hozzáadhatunk. Így csak a saját kreativitásunk szabhat határt az alkalmazásnak 🙂

Engem teljesen megfogott, hihetetlen, hogy egy ilyen apró ötlet mennyire kreatívvá teheti az embert az iPhone-jával!

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

 1. és a Kinotopic mennyivel jobb és már mióta létezik 🙂

 2. @jarodfree: Nekem semennyivel se jobb, eleve kiesik, mert ahhoz is pofakönyv azonosítás kell, hogy bármit csinálj vele… na ne.

 3. jaja, fontosabb a facebook reg (ami 3 másodperc alatt tiltható), mint a elmozdulás optimalizálás, meg a képfüggő maszk elmosás.

  Szeretnék gratulálni 😀

 4. 4.1 em van ezért nem engedi felrakni, de:

  “Hogyha szeretnéd megnézni az iPhoto-t, de nem szeretnél frissíteni 5.1-re, akkor a következőket kell tenned:

  Lépj be a jailbreakelt készüléked fájlrendszerébe, akár SSH-n, akár T-pot vagy Diskaid, vagy más szoftver segítségével.
  Navigálj el a /System/Library/CoreServices mappába, utána keresd meg a SystemVersion.plist fájlt, és készíts róla egy biztonsági mentést. Ezután nyisd meg a fájlt egy szövegszerkesztővel.
  A megnyitott .plist fájl utolsó sorában találsz egy -gel kezdődő sort, itt tárolja a telefon, hogy milyen verziójú rendszer van fent. Az 5.0.1-et írd át 5.1-re.
  Mentsd el a fájlt és lépj ki, majd másold vissza a készülékre, felülírva az aktuálisat. Indítsd újra a Springboardot, ezután telepísd fel az iPhoto-t.
  Nyisd meg a Cydiát, és keress rá az „iPhoto501Fix” nevű javításra, és telepítsd fel.
  Indítsd újra a Springboardot, és után futtasd az iPhoto-t.
  Ezután az iPhoto-nak gond nélkül le kell szkennelnie az a fényképeidet, és a program teljesen használható lesz.”

  …ezt ennél is meg lehetne oldani valahogy? Nem akarok frissíteni nagyobbra.

 5. @SimonIstvan: nem valószínű, már az is mázli, hogy 5.0.1 esetén elfut. az 5.0 elég nagy változást hozott, így szerintem tuti nem fog menni 4.1 esetén.

 6. @Jadeye: Kipróbáltam, átírtam. Az Appstoret át is vertem vele, mert engedte, hogy letöltsem még fel is települt, de induláskor kidob a dashba.


Add a Comment