fbpx Skip to content

Az utóbbi egy hétben, itt a blogon csak azt látom, hogy az iPad-es posztjaink legolvasottabbak. Ezért pénteken ismét Szifon.com élő közvetítés. Ahogy azt már megszokhattátok, mindig megpróbáljuk elsőként tesztelni az új készülékeket. Ez most sincs másképp. Az új iPad-ért Németországba fogunk kiutazni és sorban állni. 🙂 Tudom, függők vagyunk, de hát hol máshol olvasnátok erről, ha nem nálunk! 🙂

Ahogy múlt héten, most is live formájában lesz elérhető a blog, csütörtök estétől, majd pedig pénteken reggel 5 órától követhettek minket, ahogy megvásároljuk, majd leteszteljük az új készüléket. Ismét a jól bevált livestream.com oldalt fogjuk használni, így az élő közvetítést iPhone-ról, iPad-ről és számítógépről is nézhetitek, és még a videók is elérhetőek lesznek az összes platformra.

Mivel veszek új iPad-et eladóvá vált az iPad 2-m is 🙂 Wi-Fi, 16GB: 100.000 Ft kereken, karcmentes, szürke Smart Cover jár hozzá, illetve doboz és minden tartozék is megvan. (email: [email protected])

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

  1. Handras is megy veletek Németbe?

  2. @admin:
    De kár. Akkor kell keresnetek egy másik káromkodós embert. 🙁

  3. @admin: Ez most azt jelenti amire én gondolok ? 😀

  4. Handras honnan szerez be egy új iPadet?(mivel mondta, Ő nem megy sehova majd a saját boltjában lesz ott a starton)
    Amit ti hoztok az lesz ott megtekinthető? Csak azért kérdem, mert nem egyértelmű számomra, hogy kimentek Németországba a pénteki launchra és már aznap Handrasnál ott is lesz.

  5. szifon:
    a livestream-ot vissza lehet majd nézni? Mert ha reggel 5-től már Live! lesz, akkor nem tudom nézni, maximum 7-ig, mert aztán suli. Viszont, ha az egészet visszalehetne utána nézni, annak nagyon örülnék. Sajnos a keynote Livestreamot sem tudtam nézni, viszont azt is szívesen megtekinteném.
    Tehát, visszalehet majd nézni valahogy a Live!-ot?:D

  6. @hegyi: Handrásnak hoznak mások is, de mi is elvisszük majd mienket.

    @totyo100: Igen az előzőt már töröltem, de akkor ezt nem fogom, tehát egész nap vissza tudjátok majd nézni, mit ügyködünk 🙂

  7. @admin: köszönöm szépen. És majd linket kiraktok, hogy hol lehet visszanézni? 🙂

  8. Pénteken egész nap megtekinthető az ipad? Pontosan merre van az a bolt

  9. Szerintem csak késő délutántól, figyelembe véve, hogy a legközelebbi Apple Store 7-8 óra kocsikázás és a boltok 9-kor (egyes hírek szerint az iPad miatt már 8-kor) nyitnak, így délután 5-6 fele saccolom a beérkezést.

  10. nem izgat, hétfőn kapom kezembe a sajátomat, annyit még kibírok 🙂

  11. Én nem 🙂

  12. mennyi lehet a várható ára egy wifis 16gigásnak?

  13. @admin: jaaa gondoltam 🙂 🙂 🙂 – mivel a uk-post házhoz hozza így nem volt gond..

  14. Ne a regit akart nekunk eladni, hanem ha mar ott vagy, vehetnel nekem is egy ujat 🙂

  15. Csak egy kerdes. Ha megrendelem a UK storeba penteken, akkor kiszallitjak Irorszagba, vagy ugy csinaljak, hogy amikor az Ir storeba lesz, akkor postazak csak? Csak azert kerdem, mert bongesztem ott, es az volt, hogy lehet mas orszagokba kerni a kiszallitast, de amikor rakattintottam, hogy hova, radobott az Ir storera, ahol ugye meg nem lehet rendelni.

  16. @mocsocsaba: Ha már kipróbáltad, és tudod, hogy működik, akkor miért kérdezed?

  17. @Atthead: Olvasd el meg egyszer legyszi! Azt irtam, hogy radobott az Ir storera, ahol viszont meg nem megrendelheto. Tehat igy nem mukodik, arra voltam kivancsi, hogy ha siman rendelem, akkor mukodik-e. De mindegy, mert ki van irva, hogy 2-3 het csak a feladasa, plussz amig ideer onnan. Akkor inkabb a sorban allas.


Add a Comment