fbpx Skip to content

Noha tegnap a keynote-ban az Apple azt mondta, hogy csökken az iPad 2 készülékek ára, azért mégis picit csodálkozva néztem ma az XMS oldalát, hogy 118.900Ft-ért megkaphatom a legkisebb iPad-et. Ez bizony 143.000Ft-ról lett leárazva, ami valljuk be nem kevés. Ilyen akciót nem mindig csinál az Apple, így aki eddig várt az iPad 2 vásárlással, “mert majd úgy is lemegy az ára”, na az most ugorjon be, és vásárolja meg! Érdemes egyébként megnézni a többi iPad 2 típust is, ott is hasonló engedményekre számíthatunk. Tehát, aki iPad-et akar venni, az most tegye meg, amíg a készlet tart!

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Azért nem kicsit vicces, hogy egy hete még azt írtátok, hogy “Már ne vegyetek iPad 2-t!”, ami már akkor is -finoman fogalmazva- igen érdekesen hangzott…

    Erre itt meg buzdítjátok a népet a vásárlására.

  2. @Finlander: nincs ebben vicces. aki új iPad-et akar, az ne vegye meg a régit – hiszen nem tudtuk előre, hogy ennyire lecsapják az árát, mert korábban egyszerűen levette az Apple a kínálatból az előző generációt.

    most pedig szintén igaz, hogy aki újat akarna, az ne vegyen iPad 2-t, hiszen a kedvezmény előtti árból már a legújabbat fogja megkapni. és emellett ha mégis a régebbi mellett döntene, akkor azt most jobban megéri, mint a bejelentés előtt. erről szól a cikk.

  3. ez kb. a 100 dollár…korrekt….
    bár az “ÚJ” árát forintban még nm tudjuk…. (?)

  4. Hehe, érdemes megnézni az Apple oldalán, ahogy bemutatják a retina display előnyeit az új iPaden az iPad2-höz képest… IPad2-n nézve is jobbnak tűnik az új iPad felbontása 😛
    Elhiszem, persze hogy jobb, de ez így olyan átverésnek tűnik valahogy.


Add a Comment