fbpx Skip to content

Hivatalosan holnap fog megjelenni az Adobe új Photoshop Touch nevű applikációja. Azonban szemfülesek már véletlen letölthették, mivel a tegnapi nap folyamán elérhetővé vált az app pár órára. Nézzük is meg mit fog tudni az alkalmazás:

Az Adobe összesen 6 alkalmazást kíván megjelentetni iPad-re, és ezek közül a Touch az első. A többiről még nincs komolyabb hír.

Ez az alkalmazás már támogatja a Photoshopban megszokott layer (réteg) kezelést. Rengeteg szűrő és beállítás áll rendelkezésünkre, így például az iPad kamerával készített képeket akár azonnal külön rétegként is használhatjuk.

Érdekes újítás még az “Inspiráció galéria”. Ebben lépésről-lépésre mutatja meg az alkalmazás, hogy mit érhetünk el 1-1 szűrő vagy ecset segítségével, így akár könnyedén megtanulhatunk különböző Photoshop trükköket.

Természetesen megoszthatjuk képeinket, emailben, Facebookon, és ráadásul itt már használhatjuk az Adobe felhőszolgáltatását is, az Adobe Creative Cloud-ot.

Tehát kaptunk egy újabb képszerkesztő alkalmazást, ami véleményünk szerint még jó pár frissítésen át fog esni. Ha megjelennek a tervezett 6 darabos alkalmazáscsomag további programjai, már elég komolyan szerkeszthetjük majd a képeinket az iPad-en.

Az Adobe Photoshop Touch várhatóan hétfőn fog megjelenni, de csak az iPad 2-t (vagy újabbat) fogja támogatni, az iPad 1-et nem.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Hmmm, Android-ra már régen megjelent, azt hittem ezen is már rég van… Amúgy jó kis program!

  2. program megvéve No. 1.


Add a Comment