fbpx Skip to content

Nemrég látott napvilágot Anton Repponen grafikus sajátos műalkotása. A művész megálmodta, vajon hogyan nézett volna ki az iOS grafikus felülete, ha az Apple azt a 80-as években dobja piacra. A képek megjelenésük óta rendkívüli népszerűségre tettek szert, és immár egy cydiás téma és a WinterBoard segítségével mi magunk is rendszerváltás előtti grafikával ruházhatjuk fel kedvenc mobilkészülékünket, ha úgy tartja kedvünk (és ízlésünk).

Ha tehát szeretnénk ezt a témát, telepítsük a WinterBoard alkalmazást, amennyiben még nem rendelkezünk vele, majd adjuk hozzá a következő repositoryt a Cydiához: http://repo.ithemes.it

A Cydia figyelmeztetni fog minket (persze angolul), hogy “ezt a repo-t szerzjőijogi védelem alatt álló alkotások engedély nélküli terjesztéséért jelentették” (azaz crackelt alkalmazásokat tartalmaz), ám a témát jelenleg csak innen lehet telepíteni. Éppen ezért az az ajánlott, hogy az iOS 86 témán kívül semmi mást nem töltünk le belőle.

Mostmár a WinterBoard meg kell, hogy találja az iOS 86 nevű témát. Válasszuk ki, és várjuk meg, amíg a készülék betölti az új kinézetet.

 

Érdemes megjegyezni, hogy a téma csak az alapértelmezett, “gyári” alkalmazások ikonjait tartalmazza, de a Game Centerét nem, így rendszerünk igazán csak az első oldalon fog jól mutatni, amennyiben a Game Center ikonját átmozgattuk egy másik lapra. Reméljük viszont, hogy ennek az ingyenes témának a készítője a későbbiekben további ikonokat fog hozzáadni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. ühüm, a 80-as években ilyen technológiával…
    egyébként is ocsmány.

  2. Nem tudom miért van mindenki annyira oda ezért a témáért. Elég ronda és tartalmaz 15 ikont. Ennyi.

  3. @LordFanThomas:
    A messege app-et is át kellett volna tervezni mivel a jel ami benne van az már az internet szülötte.
    Szerintem se nagy szám. Sőt, nekem egyáltalán nem tetszik.

  4. nekem nem jön be, sztem semmi köze a ’80-as évek világához….

  5. A Honekker féle NDK-t idézi a dizájn szerintem sem szép.

  6. Hát ez egy… xar. Én nem értem ezt a fényképezési technikát se, hogy végre van egy jó gép a szifonban, csináljunk vele elxarított képet, az a menő… Az? Meg ez? Neeeee….


Add a Comment