Jöhet az új Jegyzetek app az iOS 5.1-ben?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan az Apple hivatalos Montain Lion videóján nem szerepel, de elég nagy esély van rá, hogy frissülni fog a Jegyzetek alkalmazás az iOS 5.1-es rendszernél. Azt már tudjuk, hogy Mountain Lion rendszerben frissül a notesz úgy, hogy már képeket is hozzáadhatunk, sőt akár több formázásra alkalmas eszközt is bevethetünk. Nyilván ennek valahogy az iOS alatt is jó lenne megjelennie, így valószínűleg, ha nem is az iOS 5.1-ben, de a nyáron mindenképp kapunk egy felturbózott Notes appot.

Egy görög oldal, az iphonehellas.gr szerint már most is elérhető az iOS 5.1-ben ez a funkció, és a fenti képen látható, hogy OSX 10.8-ról másolt szöveget már kezeli a rendszer. Nekem kifejezetten tetszik, és nektek?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Érdekes ez a “csodavárás”. Ezek szerint senki nem használja a jegyzeteket? Jelenleg is így működik. Ha a OS X-en megformázod (ugye jelenleg a MAIL-en belül), akkor az iPhone és iPad eszközökön a iCloud frissítés után a formázásokkal együtt jelenik meg a jegyzet.

  2. @BoRRoNeo: Full gyári OSX telepíthető a PC-kre. Csak kell hozzá egy patch (Chimera “Chameleon” Bootloader).

    A Notes most is kezeli a különböző speckó cuccokat, ha Mail-be Copy Paste-lsz egy valamilyen szöveget, ami linkeket, vagy némi csicsát tartalmaz, esetleg speckó betűtípúst, akkor azt megjeleníti. Nekem legalábbis sikerült véletlen ezt elérnem. Bár nem szenvedélyem…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!