fbpx Skip to content

Lezártuk nagy nehezen az előző heti játékunkat, melynek keretében a Temple Run-nal kellett játszanotok, és a lehető legnagyobb távolságot elérnetek.

A mostani játék viszont sajnos különbözött a többitől. Aki ugyanis követte a SzifonCenter Facebook falán az eseményeket, az tudja, hogy időközben kiderült, hogy a Temple Run-ban könnyű csalni. Ezt sajnos nem tudtuk előre, de megváltoztatja a verseny értékelését. Az utóbbi pár napban végig azon tanakodtunk, hogyan lehetne korrektül eredményt hirdetni, és a válaszaitok alapján arra jutottunk, hogy a legtöbb érmét összegyűjtők kapják a díjakat. Ennek megfelelően a végső sorrend:

  1. Zsolt Bányai – 45.511
  2. David Rencsenyi – 37.585
  3. Kemo Vick – 28.416

Gratulálunk a győzteseknek. A nyereményeitekkel kapcsolatban írjatok nekünk egy email-t. 🙂

A héten újabb verseny most nem lesz, a következő kihívás jövő hét hétfőn délelőtt 10 órakor indul, addig lesz időnk rendesen utánanézni az új játéknak, hogy többet ne fordulhasson elő olyan helyzet, mint most.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Miért a pénzgyűjtéssel nem lehet csalni? Talán még könnyebb is.. Egyetlen egy adatot kell átállítani, a karakter méretét mondjuk úgy 5szörösre az alap 1,5ről és akkor az egész pályát lefedi, automatikusan felszedi a pénzeket bármilyen magasságban vagy helyen is legyenek a karakter helyzetétől függetlenül.

  2. Még mindig nem kaptam meg a karácsonyi nyereményemet. Olvassa valaki az e-maileket, amiket írok? 🙁

  3. Pedig erre a játékra vártam igazán! És még fönt sem vagyok az eredménytáblán, pedig visszaigazoltatok barátnak. Na nem a nyeremény miatt, mert az első 3-ban nem vagyok így benne(pláne hogy időközben megváltoztal a szabályok). Sok csaló paraszt miatt…
    Idegesítő

  4. Talán a fejlesztőknek kéne befoltoznia a nagyon-nagyon-nagyon régóta ismert hibákat 🙂

  5. Vicces mert eddig majdnem minden játékban lehetett csalni, ami itt volt. A leg egyszerűbben a fruit ninja-val és a tiny wings-el és teljesen irreális mennyiségű pontokkal nyertek egyesek…
    Így viszont nem a leg ügyesebbek nyertek, hanem azok, akik a leg többet kockultak a játékkal egy hét alatt 😀

  6. Nem csak az itt lévő játékokkal lehet csalni, hanem bármelyikkel. Legtriviálisabb eset: megnézed milyen csomagot küld az alkalmazás a gamecenternek és azt reprodukálod nagyobb eredménnyel.
    Vagy, ha gagyi a játék, akkor egyszerű szövegdzerkesztő, adatbáziskezelővel megoldod. De bármikor megállíthatod az egész programot debuggerrel, tetszőleges memóriacímet módosítasz (pl a pontszámét) és cső, onnantól máris azt hiszi az app, hogy elértél annyit. Ez ellen nincs védelem, bármilyen platformról is van szó, nem nagy cucc csalni, de ki játszik csalásért? Elveszik a kihívás, játéköröm, semmi értelme..

  7. Arról hol volt szó hogy a pénz alapján lesz..?


Add a Comment