fbpx Skip to content

Már csak 1 nap, és itt van! Valentin napon egyértelműen a párunké a főszerep. Ezen a napon rajongjuk körbe őt a szokásosnál is jobban, és ilyenkor minden a szeretetről, szerelemről szól. Még ilyenkor is szóba jöhet az alma, a szifon, illetve az alkalmazások is.

Először is nézzük, milyen Valentin napi appok vannak ilyenkor:

Rögtön az App Store is ajánl nekünk pár szerelmi appot. Ezeket több kategóriába is rendezi, például vásárlás, főzés. Érdemes ezeket a listákat átnézni, mert vannak köztük hasznos fejlesztések is. A listát a képre kattintva érhetitek el:

Nagyon sok képeslapküldő app is van, de én egyet rögtön ki is emelnék nektek, ami természetesen ingyenes. Ő a Sincerely Ink Cards, most kifejezetten Valentin napba öltöztetve. Körülbelül 20 kártya közül választhatunk, de annyiféle lehetőség van a kártya szerkesztésére, hogy azt teljesen testreszabhatjuk. Érdemes letölteni.

 

SzifonStore

Természetesen nem csak az Apple, hanem mi is összegyűjtöttük nektek a Valentin napi kiegészítőket. A SzifonStore-ban a ma 13:00 óráig megrendelt termékeket holnap ki tudják szállítani a srácok. Ha pedig Budapestiek vagytok, akkor nézzétek meg, merre található a Store, és ugorjatok el venni valamit a párotoknak! 🙂

LoveStagram

“Az instagram szerelmeseinek”. 🙂 Az instagram egyik alapítójának a barátnője, Kaitlyn Trigger találta ki és fejleszti a Lovestagramot. Ez nem egy alkalmazás, hanem egy weblap. Igazán akkor hasznos, ha a párotokkal mindketten használjátok az Instagramot. Amint beléptek a Lovastagramra, bizonyos lépések után a weboldal azonnal elkezd dolgozni és az Instagramos fotók interaktív kártyákká alakulnak. Csupán meg kell adnod, hogy ki a párod, és máris egy slide-show-t hoz létre azokból a fotókból, amik egy helyen készültek, vagy éppen ugyanaz a hashtag van hozzájuk adva.

Ha találtok még jó Valentin napos App Store alkalmazást, írjátok meg hozzászólás formájában! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. “ilyenkor minden a szeretetről, szerelemről szól”
    Értsd: Ajándék, virág, csoki >> pénz
    Tényleg gyönyörű ünnep 🙂


Add a Comment