fbpx Skip to content

Mától kezdődik itthon az Apple “Valentin napi hete”. Ez azt jelenti, hogy számos akció veszi kezdetét. Pár nappal ezelőtt már beszámoltunk arról, hogy a hivatalos Apple Store mit ajánl erre az alkalomra, most pedig megtudhatjuk, hogy a magyarországi Apple Premium Resellerek mivel kedveskednek nekünk.

Találd meg a párját! Mától egészen 1 héten át, ha 2 terméket vásárol az ember, 10% kedvezményt kap a másodikra. Ez persze önmagában is szép akció, de mi van akkor, ha itt a Szifon.com-on egy közösségi vásárlást készítünk belőle? Tehát, ha itt a blogon sikerül egy másik embert találni, aki hasonló terméket szeretne vásárolni máris 5-5%-kal kevesebbért tudjátok megvenni a terméket. Érdemes ezt kihasználni, mert ha azt vesszük, hogy veszünk 1-1 iPad-et, és szeretnénk még mellé 1-1 tokot vagy Smart Cover-t, meg fóliát, meg autós töltőt, már megéri itt a blogon szövetkezni vele.

Nincs más dolgotok, mint hozzászólásban jelezni, hogy vennétek terméket, és megadni valami elérhetőséget. Például emailcímet xy(kukac)gmail.com, és nézni, hogy a többiek mit szeretnének vásárolni, majd együtt bemenni a boltba! 🙂

Hajrá!

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment