fbpx Skip to content

Múlt hónapban már játszottatok velünk az instagramon, és azt ígértem, hogy ezen a héten is indítunk egy játékot. Januárban több mint 4000 képet küldtetek be, azonban most nem egy hónap, hanem csak 2 hét áll rendelkezésetekre. Télies, leginkább havas képeket várunk tőletek, amit az instagram alkalmazással készítetek. A Facebook-os nyeremény még nem publikus, de mint már tudjátok, “mi” is értékeljük majd a képeiteket 1-1 App Store-os alkalmazással.

Hogyan kell játszani?

  • Keresd meg a “Szifon“-t az instagramon, és kezdj el minket követni.
  • Amelyik képpel nevezni szeretnél, hashtag-eld meg! Ez most a: #szifoncomtel.
  • Töltsd fel.
Régebbi képeddel szeretnél nevezni?
  • Az sem probléma! Csupán írj egy hozzászólást (comment-et) a régi képedhez és legyen benne a #szifoncomtel 🙂

Hova kerülnek ki a képeim?

  • A Szifon.com csapat hétről-hétre átnézi a képeket, és a legjobbakat kirakja a blogra, Facebookra, és Twitterre. Így a képeiddel komoly elismerést is szerezhetsz, a legjobb képeket pedig partnereink jutalmazni fogják 1-1 ajándékkal.

Külön Facebook nyeremény?

A Facebookon minden hónapban lesz egy instagram mappa (például: SzifonStagram Január), amibe mi magunk gyűjtjük majd az általunk legjobbnak ítélt képeket. Itt természetesen a Ti like-olásotok alapján, a legtöbb like-ot kapott képet fogjuk jutalmazni 1-1 ajándékkal. Így nem csak mi, hanem Ti is tudtok 1-1 képre “szavazatot” leadni és ezzel a kép szerzőjének örömet szerezni. 🙂

Összegezve:

Fotózz, kövesd a Szifon-t, hashtaggelj, hátha azon a héten a Te képedet tesszük közzé, amit partnereink értékes ajándékokkal jutalmaznak majd!

Legyen a Szifon a legnagyobb instagram közösség!

#Szifoncomtel instagram

Itt láthatod, hogy a többiek milyen képekkel neveztek eddig:

[instapress tag=”szifoncomtel” piccount=”12″ size=”110″ effect=”0″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. #szifoncom-tel helyett a #szifoncom_tel hashtag legyen, mert az alsó kötőjelet lekezeli, míg a simát nem és úgy a #szifoncom hashtagre rakja a képet…

  2. Nem működik a tag! A -tel-t külön veszi és nem jó a formátum. Szerintem #szifoncomtel legyen 😉

  3. Ezzel a tag-el múltkor is volt valami gond:D

  4. @pethodavid: @timcsi10: Köszi! Javítottuk a cikket!

    Most már #szifoncomtel a hashtag!

  5. Mi ez az instragram? Mivel másabb int az alap fényképező?? Nekem iPod Touch 3G-m van, akkor nem is játszhatok?

  6. És mit csináljon az aki szeretne játszani, de nincs náluk hó? Mert nálunk sajna egyszer esett csak az is tíz percig!

  7. @bloodvampire: Sajnos mindenki igényeit nem tudjuk teljesíteni, de szerintem TÉL címszó alatt azért tudsz Te is készíteni képet, nem kell ahhoz hó! 🙂

  8. És mi lett a disznóvágás témával? A kirakott szavazást az nyerte, míg a Tél téma csak utolsó előtti helyezett lett, mégis azt választottátok.. Most akkor így mi értelme volt a szavazásnak?

  9. @Jecy: A szavazást leginkább azért raktam, hogy ötleteket gyűjtsek, de a disznóvágás még kevesebb helyen van mint például a “hó” Így inkább az aktuális téli, havas képeket választottam.

  10. bocs ha hulye kerdes de mi az a hashtag?

  11. Áh, pedig azonkívül hogy poén, még jól is jött volna, mert szerdán lesz szaknap disznóvágással egybekötve 😀

  12. @diario: a hashtag olyan mint egy cimke. beírod a kép címébe vagy egy hozzászólásba (csak saját képhez) # mögé pl, hogy #snow és akkor bekerül a képed a #snow cimke alá amire rákattintva megnézheted a többi képet is ami ezzel a cimkével van ellátva. Ez ugye arra jó, hogy bizonyos témákra szűrhetsz illetve népszerűsítheted a képeidet ismerősök nélkül is a populáris hashtag-eket használva.

  13. sziasztok! hogy tudom megtagelni a képeimet?


Add a Comment