fbpx Skip to content

Számos olyan tweaket találhatunk a Cydiában, amely lehetővé teszi a telefonkönyvünkben található bejegyzésekhez egyedi fényképek hozzárendelését különböző, az alapértelmezettől eltérő módon.

Egy klasszikus példa volt erre a Cyntact, amely maga Jay Freeman (Saurik) műve, és már csaknem a kezdetektől fogva eléhető a Cydiából. A Cyntact iránt érdeklődőknek ajánljuk az arról (is) szóló korábbi cikkünket.

A legújabb versenyző ezen a piacon az xMessages névre hallgat. Az iOS5-kompatibilis szoftver két alapvető funkciót épít a rendszerbe, mindkettőt a Messages alkalmazás segítségével.

 

Az első, és egyben legfontosabb: a küldött és fogadott üzeneteink (SMS, MMS, iMessage) listáját mutató táblázathoz hozzáadja azoknak a kontaktképét, akivel üzenetet váltottunk – már feltéve persze, hogy van hozzájuk rendelve profilkép.

A másik lehetőség, amit ez a kiegészítő kínál, az a legutolsó elküldött illetve bejövő üzenet időpontja, amelyet szintén kitesz a Messages alkalmazás főképernyőjére.

Az alkalmazás beállításait (amely tulajdonképpen egyedül ezen két funkció be- és kikapcsolásából áll) telepítés után megtalálhatjuk készülékünk Settings (Beállítások) alkalmazásába integrálva.

A tweak ingyenesen tölthető le a BigBoss repóból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. szvsz kifejezetten csúnya így, hogy nincs mindenkinél kép…!

    Az időbélyegre alternatívaként ajánlom a markthatmessage-t! igaz az sajna fizetős!
    Ha meg képet szeretnénk, akkor a iphonedelivery-nek van olyan opciója, hogy a beszélgetésekben a buborékokhoz rakja be a kontakt képet és az viszont sztem baromi jól néz ki 🙂 !

  2. Nekem a Copic (cydia) vált be, és a Smart sync (app store)!


Add a Comment