fbpx Skip to content

Elindult az új év, így a SzifonCentert is újraindítottuk, méghozzá az első körben az Angry Birds Seasons legújabb, 2.2.0-ás frissítésével amelyik a kínai újév idejére lett időzítve, és a Year of the Dragon nevet kapta.

iPhone Screenshot 1

Nézzük is mi változott. A dizájn zseniális lett, a helyi grafikusok tudják a dolgukat és van érzékük hozzá, nem is kevés. Persze mellé jár 15 új pálya, ami újabb izgalmakat hoz, bár a mennyiségtől nem fogunk hátast dobni.

iPhone Screenshot 4

A legnagyobb újítás viszont, hogy a Mighty Eagle átalakult Mighty Dragon-né és, a Year of the Dragon epizódban teljesen ingyenes, így a nehéz pályákat ingyen átugorhatjuk, plusz extraként pedig a sárkánynak külön százalékos eredménye van, amit szintén tornázhatunk folyamatosan felfelé.

iPhone Screenshot 5

A kihívás pedig, hogy a Year of the Dragon részben a lehető legtöbb pontot gyűjtsétek össze, tehát mind a 15 pályát teljesíteni kell, és a lehető legjobb eredménnyel.

Nyeremény

Az első 3 helyezett tetszőleges, de maximum 3.00 € (azaz három euro) értékű játékot választhat az App Store-ban, amit a szifon.com csapattól ajándék formájában kap meg. Sajnos jelen esetben csak magyar accountra tudjuk elküldeni az ajándékot, ezt vegyétek figyelembe.

A játékra való jelentkezés feltételeit és az egyéb, fontos információkat ebben a cikkben találjátok meg: SzifonCenter – Magyar Game Center lovagi torna!

Összegzés:

Ha eddig még nem vettél fel minket a Game Center-ben barátként, akkor add hozzá a SzifonCenter3-mat, és mi visszaigazolunk. Ha egyszer már visszaigazoltunk bármely accountunk esetén, nem kell a legújabbat is felvenned, mert az összes régi account esetén is figyeljük az eredményeket! (Példa: akinek például a SzifonCenter2 már fel van véve, annak nem kell felvennie a SzifonCenter3-at!) Ezután a hét folyamán játssz a Angry Birds Seasons-el, részeredmények péntektől elérhetőek a SzifonCenter Facebook oldalán.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Már rég háromcsillagos az összes pálya!
    Voltak húzosak,de az új Rio-s pályák között is volt necces…
    De végül sikerült!
    Üdv mindenkinek

  2. Jól értem tehát, hogy a részvétel automatikus, ha a “barátaim” közt van a szifoncenter valamelyik accountja?
    Na, akkor kard ki, kard! 🙂

  3. IPad is játszik a HD verzióval, vagy…?

  4. @Before: Szia, igen, ha bármelyik szifon account a barátod és a héten játszol a Year of the Dragon pályákkal, akkor automatikus a részvételed.

  5. @Fizikus: Köszi!

  6. Toljuk még, vagy a tegnap esti eredmények lesznek a mérvadók? Kicsit már egyhangú, bár van még néhány pálya, ahol javítanom kéne…


Add a Comment