fbpx Skip to content

Kinek hogy telik ez a vasárnap? Nekünk nyugisan, és reméljük nektek is. Komolyabb hírek a napokban nem nagyon voltak, mi pedig dolgozunk nektek a saját projekteinken. 🙂 Azonban, ha írnátok valamiről vendég-bloggerként, nyugodtan tegyétek meg. Csupán .doc-ban várjuk a cikket, és külön csatolva a képeket. Bármi jöhet, app, hír, pletyka, amiről úgy gondolod, hogy megosztanád a másik 15.000 Szifon.com olvasóval. 🙂 Szóval akinek van kedve, írjon nekünk!

Olvasói levél

Mint ahogy azt a címben említettem, kaptunk ma egy levelet, amit nagy örömmel osztok meg veletek:

Sziasztok! 

Spanyoloszrágban élek, a szifon blog rendszeres olvasója vagyok, és tegnapelőtt egy kis meglepetésben volt részem. A hagyományok szerint itt január 6.-án (A három király ünnepe), egy „roscon de reyes” nevezetű süteményt sütnek, ami egy korona alakú, fánktészta jellegű kalács, a tetején gazdagon díszítve aszalt gyümölcsökkel, esetleg magvakkal. A belsejébe elrejtenek egy meglepetést, ami általában egy porcelán figura. Hasonlóan mint nálunk a Luca pogácsába. Mivel nem tudok ilyen süteményt készíteni, ezért én a boltból szereztem be. Ebéd után, mindenki vágott magának egy szeletet és lám-lám pont az én részembe került a meglepetés. Képzeljétek el, egy szifon figura volt benne elrejtve 🙂 Egyből ti jutottatok az eszembe! Utólag is Kellemes Ünnepeket!

Üdv. Nándi!

Zuhanás G-Form tokban

Pár napja kering egy videó a neten, hogy egy G-Form tokkal ellátott iPad-et ledobtak 30 kilométer magasról. A videót érdemes megnézni, de semmi több, tokban volt az iPad. Kérdés mi van akkor, ha tok nélkül leejted a kezedből? 🙂 Körülbelül ennyit ér a videó.

Ui: Még mindig nem válaszoltunk minden emailre, kérlek legyetek türelemmel!

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Hali!

    Én inkább kérdeznék. Hogyan tudom megoldani, hogy akkor tudjam használni az iTunes wifi sync-et amikor csak akarom? Eléggé kiszámíthatatlan, hogy mikor érzékeli a telefonomat az iTunes. Hiába van kapcsolódva a telefon wifire, nem mindig veszi észre magát az iTunes. A második kérdésem pedig az lenne, hogy lehetséges az, hogy ha csak egy képet kitörlök a Photo Stream által használt mappából, akkor az a telefonomról is eltűnjön? Remélem értitek a kérdéseimet! =D

    Köszi előre is a válaszokat!

    Üdv.

  2. Majd az iOS 5.1-ben jön a PhotoStream mappából való törlés lehetősége. Nekem már az van fent, és működik 🙂

  3. Örültem volna ha az udvaron esik le 😀

  4. Azért a GoPro kamera sem semmi 😀
    Végig rögzítette az egészet 🙂

  5. @Joker: géped mindig legyen elektromoshálozathoz kapcsolódva, itunesban bepipálva a wifisync, és a két eszköz ugyanazon a wifi hálón.

    üdv

  6. Jól bírja az ipad a mínuszokat is, jó hogy nem pofára esett egy sziklára, akkor mindegy milyen tok van rajta 🙂

  7. “tetején gazdagon díszítve aszalt gyümölcsökkel”
    Az a két nyamvadt uborka annak számít? 🙂

  8. Kicsit lassacskán adtátok le ezt a hír 24 már vagy 5 napja fent van.

  9. Sziasztok! A kamera jobban tetszik mint az egész ötlet. Kiváncsi lennék milyen maximális sebességgel zuhant. Ugyanakkor ez lehet kameratrükk is dehát probáljuk elhinni. Nem lesz baj ha kiejtem a Getwick felé repülő menetrendszerinti járatból :DD

    Más:
    Keresek olyan lehetőleg ingyenes (de ha fizetős és tényleg megéri megveszem) alkalmazást, amivel a bevételeket és kiadásokat tudnám vezetni.
    És itunes backup készítést ki tudom kapcsolni?

  10. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Ezért is hoztuk létre a Gyakran Ismételt Kérdések cikket, ami külön kiemelt helyet is kapott a bal oldali sávban.)

  11. @Norrbi: kulcssoft tájékán nézz körül

  12. @trigmegistos: óriási hír, megváltozott tőle a világ? nem. ráadásul véletlenül épp a hátára esett: mert az a része volt nehezebb. ha kijelzővel lefelé esett volna egy kőre, akkor annyi a kijelzőnek, és még ki tudja. az összes érdekességét az adta, hogy kb 30km magasról zuhant le. semmi technikai haszna nincs az egésznek, ráadásul csak az adott tok jól álcázott reklámfilmje pár szép képpel.

  13. @Jadeye: Nem nem volt nagy szám.Örülök, hogy végre tudtál válaszolni.

  14. @trigmegistos: “Örülök, hogy végre tudtál válaszolni.” ?

  15. Jópofa!
    Nekem az elsőről esett le a iphone 4 azon meglátszik 🙁 persze tok nélkül 🙂


Add a Comment